breaking news

ΞΟΡΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ!

21 Ιουλίου, 2010 | by rodopinews
ΞΟΡΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ!
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Παίχτες, παράγοντες και οπαδοί του Πανθρακικού αλλά και τοπικοί άρχοντες παρεβρέθηκαν στον αγιασμό που τέλεσε η ομάδα του Πανθρακικού, εν όψη του ξεκινήματος της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Με σύνθημα να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, όλοι έδωσαν το δικό τους παλμό και ευχήθηκαν οι …διορθωτικές κινήσεις της τελευταίας χρονιάς να είναι παρελθόν και να ξαναδούμε τον Πανθρακικό δίπλα στις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Επειδή όμως καλές οι ευχές, καλή και η προετοιμασία, αμέσως μετά τον αγιασμό ακολούθησε προπόνηση των παιχτών της ομάδας οι οποίοι φάνηκαν έτοιμοι να παίξουν το ρόλο τους σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας και γιατί όχι στην πολυπόθητη επιστροφή στα “μεγάλα σαλόνια”.

Καλή επιτυχία!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση