Η 14η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Ιουλίου 2010 στο χώρο του parking της παραλίας κάτω από το φάρο.
Η Έκθεση που ξεκίνησε πριν 18 χρόνια από το Επιμελητήριο Έβρου ως μικρή διοργάνωση τοπικών προϊόντων, σήμερα αποτελεί τον δημοφιλέστερο θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας κάθε δυο χρόνια το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.
Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε στεγαζόμενο και κλιματιζόμενο χώρο, με βελτιωμένες κατασκευές και εξοπλισμό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση κοινού και εκθετών.
Οι πιο δυναμικές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Έβρου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με το ευρύ κοινό και να προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες τους.
Παράλληλα, αρκετά Επιμελητήρια από όλες τις γωνιές της Ελλάδος με την παρουσία τους αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα και διευρύνουν την εμβέλεια του θεσμού.
Μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η 14η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης αποτελεί σημαντική δυνατότητα προβολής των τοπικών προϊόντων στο ευρύ κοινό απ’ όλη την περιφέρεια και δίνει την ευκαιρία στο Επιμελητήριο Έβρου για την προώθηση καμπάνιας με σλόγκαν:
“Αγαπάμε τον τόπο μας. Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία. Προτιμούμε τα εβρίτικα προϊόντα”
Πηγή: Gatzoli
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.