“Δεξιοί κι αριστεροί, όλοι ίσοι στο φαΐ” έλεγε μία παλιά παροιμία για να δείξει πως πέρα από όσα ιδεολογικά μας χωρίζουν, μας ενώνουν πάντα οι ίδιες βασικές και ανθρώπινες ανάγκες. Ετσι και στην Κομοτηνή, την πόλη με τα πολλά πρόσωπα και τις πολλές απόψεις, όταν πρόκειται για φαγητό, άνθρωποι από κάθε πολιτικό χώρο και κόμμα ενώνονται εις …τράπεζαν μίαν και του δίνουν και καταλαβαίνει!
Οπως πολλά μεσημέρια στο γνωστό και ιστορικό εστιατόριο της Κομοτηνής “Τα αδέρφια” το οποίο μετατρέπεται σε …μικρή βουλή από πολιτικούς, στελέχη πολιτικών παρατάξεων και κάθε λογής παράγοντες που βρίσκουν εκεί παρέα για να απολαύσουν ζεστό μαγειρεμένο φαγητό. Εκεί οι πάντες γίνονται μία παρέα και πέρα από κάθε διαφωνία για οποιοδήποτε θέμα της επικαιρότητας το ζητούμενο είναι ένα: η κοιλιά να γεμίσει!
Κι όταν η κοιλιά του Ελληνα γεμίσει, μετά είναι διαθέσιμος για όποια πολιτική διαφωνία, στοχασμό και οτιδήποτε άλλο μπορεί να καταλήξει σε μία ατελείωτη συζήτηση με μπόλικο χιούμορ και πειράγματα!
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.