breaking news

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ:ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ Ο “ΧΡΟΝΟΣ”

10 Ιουνίου, 2010 | by rodopinews
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ:ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ Ο “ΧΡΟΝΟΣ”
ΕΝΘΕΤΑ
0

Διαστρέβλωση των δηλώσεών του από την εφημερίδα “Ο Χρόνος” και τη στήλη “Μικροκομοτηναίικα” καταγγέλλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Η ανακοίνωση που ήρθε από το Γραφείο Τύπου του Γιώργου Πεταλωτή, έχει ως εξής:

Σε απάντηση της στήλης «Μικροκομοτηναίϊκα» στις 10/6/2010, όπου γίνεται αναφορά σε συνέντευξή του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 98,9» στους δημοσιογράφους Δ. Βερύκιο και Γ. Δημητρομανωλάκη, ο Γιώργος Πεταλωτής έκανε τη ακόλουθη δήλωση:

“Η στήλη «Μικροκομοτηναίϊκα» της εφημερίδας «Χρόνος» στις 10/6/2010, αναφέρεται σε συνέντευξή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 98,9» στους δημοσιογράφους Δ. Βερύκιο και Γ. Δημητρομανωλάκη. Αναφορά, που με την αποσπασματικότητά της – ελπίζω από απλή αμέλεια- διαστρεβλώνει όσα είπα, για να καταλήξει ότι «τα εύσημα ανήκουν σε άλλους» (μάλλον πολιτικούς).

Αντιθέτως λοιπόν με όσα γράφονται στη στήλη αυτή, εγώ δήλωσα (υπάρχει απομαγνητοφωνημένο κείμενο) ότι η Κυβέρνηση αυτή δεν ακολουθεί τις τακτικές των εξαγγελιών του παρελθόντος, που τις περισσότερες φορές ήταν χωρίς αντίκρισμα και ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρει να κόβουμε κορδέλες, αλλά να δουλεύουμε ουσιαστικά για την ανάπτυξη.

Ανέφερα «επί τη ευκαιρία» τα εγκαίνια της ‘Pharmathen’ στις Σάπες με την παρουσία του κ. Πάγκαλου αλλά και ονομαστικά πολιτικούς της Ν.Δ, για να τονίσω μόνον την σημασία της υγιούς επιχειρηματικότητας και μάλιστα όταν γίνεται σε μια περιοχή όπως οι Σάπες και η Θράκη γενικότερα, την οποία θα πρέπει και να διαφημίζουμε.

Αντιθέτως, το δημοσίευμα για να φτάσει στην τελευταία πρότασή του «τα εύσημα ανήκουν σε άλλους» (προφανώς πολιτικούς) προχώρησε στα παραπάνω.

Εγώ λοιπόν, θα έλεγα «όσο για τις φιέστες, μάλλον ανήκαν σε άλλους.»

Τέλος, να τονίσω για άλλη μια φορά ότι αυτή η Κυβέρνηση θα στηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιφέρειας, μακριά από «αναπτυξιακές φούσκες» και κομματικές φιέστες που στοίχησαν πολύ στον Ελληνικό λαό.”

Για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας να σχηματίσουν σφαιρική άποψη για το ζήτημα, οφείλουμε να δημοσιεύσουμε το σχόλιο του “Χρόνου” στο οποίο και αναφέρεται η ανακοίνωση του Γιώργου Πεταλωτή:

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=56514

Έντονη πίεση δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 98,9» δίνοντας συνέντευξη στους δημοσιογράφους Δ. Βερίκιο και Γ. Δημητρομανωλάκη.

-Και όταν έφθασε στο τέλος να ρωτηθεί που είναι η περιβόητη ανάπτυξη της κυβέρνησης και γιατί από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κομοτηνή δεν υπήρξαν εξαγγελίες, ο Γιώργος Πεταλωτής απάντησε ότι αποφεύγουν αυτό που γινόταν στο παρελθόν και τους ενδιαφέρει η επαφή με τον κόσμο για την επίλυση των προβλημάτων.

-Όσο για το πότε θα κοπεί η πρώτη κορδέλα μιας πολυεθνικής στην Θράκη, αφού όλες προτιμούν την Τουρκία που πληρώνουν φόρο μόνο 2%, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα εγκαίνια της Φαρμακοβιομηχανίας ΦΑΡΜΑΤΕΝ στις Σάπες, όπου θα παραβρεθεί σε λίγες ημέρες μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.

-Μόνο που η ΦΑΡΜΑΤΕΝ δεν είναι έργο καμίας κυβέρνησης, αλλά μια εταιρία που πατά γερά στα πόδια της και γνωρίζει τον τρόπο να είναι ανταγωνιστική και να δημιουργεί προοπτικές σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον όπως κατάντησαν την Θράκη οι πολιτικοί μας.

-Όσο για την υλοποίηση της, μάλλον τα εύσημα ανήκουν σε άλλους.

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση