breaking news

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ!

11 Απριλίου, 2010 | by rodopinews
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ!
ΕΝΘΕΤΑ
4

Εξαντλήθηκε η εφημερίδα Veto από όλα τα κεντρικά σημεία πώλησης στην Κομοτηνή, ενώ όσοι καθυστέρησαν πλέον ψάχνουν να τη βρούνε σε γειτονικά χωριά!

Σε κάθε σημείο συνάντησης το θέμα των σύμφωνα με το δημοσίευμα “βολεμένων” από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη Κομοτηναίων είναι πρώτο στις συζητήσεις αλλά το ενδιαφέρον των περισσότερων στρέφεται αλλού: στα αρχικά των ονομάτων που η εφημερίδα δημοσιεύει!

Ετσι όλοι ψάχνουν να βρούνε σε ποιους γνωστούς εκδότες ή δημοσιογράφους ή δημοσίους υπαλλήλους – φίλους του “συστήματος” σε ανάλογες υπηρεσίες ή νυν ακόμη και πρώην πολιτικούς παράγοντες ή …ακόμη και παιδιά αυτών ανήκουν τα αρχικά Β.Μ., Κ.Μ., Α.Β. κ.ο.κ.!

Επίσης όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο άγνωστος …ηλεκτρολόγος που προσλήφθηκε ως υπεύθυνος σταθμών, ο ψυκτικός που μετατράπηκε σε βοηθό υπαλλήλου μισθοδοσίας, ο …άνεργος τεντάς και συσκευαστής CD που έγινε επίσης υπεύθυνος σταθμών, η εκδότρια Χ.Σ. που παρόλο το …άγχος (όπως η ίδια γράφει στο βιογραφικό της) της έγινε υπάλληλος ασφαλείας και πάρα πολλά άλλα!

Φυσικά αυτή φαίνεται να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αφού στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εξετάζονται μόνο ορισμένες πτυχές του θέματος και μάλλον δε λαμβάνονται υπόψη άλλες υπηρεσίες και υπουργεία όπου, σύμφωνα με όσα συζητιούνται εδώ και καιρό στην πόλη, έχουν διοριστεί δεκάδες Κομοτηναίοι.

Απίστευτες καταστάσεις σε μία πόλη που ενώ παριστάνει την ανήξερη και την αθώα, κάθε φορά “χορεύει” στο ρυθμό τέτοιων δημοσιευμάτων και αποκαλύψεων. Γιατί άραγε;

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email