breaking news

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ;

25 Απριλίου, 2020 | by rodopinews
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ;
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
0

Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΗΔΗ ΘΕΣΕΙΣ

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ> Με επικεφαλής τον Πέτρο Κόκκαλη η επάνοδος του Σύριζα στην εξουσία

Το άρθρο δεν αφορά την αγέλη και την ανοσία της

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 06:04

Ο Coronavirus για λόγους που δεν αφορούν τη κοινή γνώμη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Γερμανία, θα φέρει στο τέλος της μέρας έναν Ελληνα επιχειρηματία με συναρπαστικό παρελθόν σε μία πρωτόγνωρη θέση ισχύος.

Από τον Ian Ford

Αυτός ο επιχειρηματίας ονομάζεται Σωκράτης Κόκκαλης και είναι ο άνθρωπος που επέβαλλε τον Αλέξη Τσίπρα στη μαντάμ Μέρκελ.

Ξέρετε, στο παιγνίδι της παγκόσμιας εξουσίας αλλά ιδιαίτερα στη Γηραιά Ήπειρο υπάρχει συνέχεια και συνέπεια όσο κι εάν σε πρώτη ανάγνωση η κοινή γνώμη αισθάνεται έκπληξη όταν εμφανίζεται ένας Τραμπ κι αυτός όχι ουρανοκατέβατος. Κάποιοι-πολλοί-τον ψήφισαν.

Υπάρχει συνέχεια και συνέπεια και κυρίως υπάρχει αναγνώριση της προσφοράς από εκείνους που διαμορφώνουν τις εξελίξεις. Και η προσφορά του ονόματος Κόκκαλη τυγχάνει αναγνωρίσιμη και ιστορικά εκτιμητέα από τη πραγματική γερμανική πολιτική, επιστημονική και επιχειρηματική ελίτ της χώρας.

Η ομάδα υποστήριξης του Πέτρου Κόκκαλη στο δρόμο προς την ηγεσία του Σύριζα και στη συνέχεια προς το Μέγαρο Μαξίμου έχει λάβει ήδη τις θέσεις της.

Για όσους ρωτούν τι θα απογίνει ο Τσίπρας η απάντηση είναι ότι ο σημερινός αρχηγός του Σύριζα και πρώην πρωθυπουργός θα λάβει μία πραγματικά τιμητική θέση στην Ευρώπη η οποία θα εξακολουθήσει να είναι “γερμανική”.

Μπορείτε να εξακολουθήσετε να νομίζετε ότι αυτό που συνέβη με το φιάσκο των voucher ήταν μία καθαρά εσωτερική υπόθεση ή μία νίκη του Σύριζα.

Ηταν εσωτερική υπόθεση μόνο με την έννοια ότι ένας ταλαντούχος πρωθυπουργός-ο Κυριάκος Μητσοτάκης- επέλεξε οξυδερκείς υπουργούς και συμβούλους η ανεπάρκεια των οποίων θα βοηθήσει να του τραβηχθεί πιο εύκολα το χαλί κάτω από τα πόδια όταν θα έλθει η ώρα.

Ολα τα υπόλοιπα που παρακολουθεί αποχαυνωμένη η αγέλη, παρέα με την ανοσία της, φέρουν την υπογραφή σκηνοθετών που βρίσκονται εκτός κάδρου. Ο Σωκράτης Κόκκαλης λοιπόν είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα σφυρίξουν την λήξη της πανδημίας όταν θα κάνει την εμφάνισή του το “ευρωπαικό” εμβόλιο.

Ο δε γιος του Πέτρος Κόκκαλης (με το βαρύ όνομα και επίθετο) θα είναι δικαιωματικά ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα μια και ο Σύριζα και εμπνευστή έχει και ιδρυτή.

Η ομάδα λοιπόν είναι έτοιμη κι αυτή την ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έναν αγώνα που ατυχώς για εκείνο θα τον έχουν υπονομεύσει σε μεγάλο βαθμό οι ανεπαρκείς υπουργοί του κάνοντας πιο αποδεκτή την αλλαγή εξουσίας που σήμερα και με την ΝΔ να καλπάζει δημοσκοπικά, δείχνει τόσο εξωπραγματική.

Οσο εξωπραγματικό ήταν να πεις ,τον Αύγουστο του 2019, σε κάποιον ότι σε μερικούς μήνες ο πλανήτης θα ήταν κλεισμένος σπίτια του εκτός από αυτά τα ατσάλινα delivery boys που δεν τα σκιάζει φοβέρα καμμιά καθώς κουβαλάνε τους καπουτσίνους στον έγκλειστο Μπάμπη και την έγκυο Σούλα που αναπαράγει το οξυδερκές οικογενειακό σόι ανεβάζοντας τις σχετικές φωτό στα διαδικτυακά μέσα της αποχαυνωμένης αγέλης.

Ο Πέτρος Κόκκαλης λοιπόν με κάποιο τρόπο, που δεν θα είναι μαγικός αλλά δικαιωματικός και συμφωνημένος από καιρό, θα είναι εκείνος που θα αναμετρηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

#kourdistoportocali.com

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr
Digg this
Digg
Share on VK
VK
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.