breaking news

ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

30 Ιουλίου, 2019 | by rodopinews
ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Συνεχίζοντας να καινοτομεί και να δίνει το καλό παράδειγμα σε πολλές περιπτώσεις, τόσο προς τους δημότες, όσο και προς άλλους δημάρχους ο νέος δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης Οντέρ Μουμίν ανακοίνωσε αυτή την φορά την καθολική εφαρμογή του νέου αντικαπνιστικού νόμου σε όσες υποδομές ελέγχει ο Δήμος.

Ετσι από την 1η Σεπτεμβρίου ο νέος αντικαπνιστικός νόμος, όπως ανακοίνωσε ο νέος δήμαρχος, θα εφαρμοστεί σε κάθε δομή και υπηρεσία του Δήμου Ιάσμου, τόσο από τους αιρετούς, όσο και από το προσωπικό παράλληλα με το ξεκίνημα της καμπάνιας “ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ” που θα διαρκέσει ως το τέλος του 2019.

Ο ίδιος μάλιστα, αναλαμβάνοντας να δώσει προσωπικά το παράδειγμα σε όλο το υπόλοιπο δυναμικό του Δήμου, θα διακόψει προσωπικά το κάπνισμα, όπως δήλωσε.

Η ανακοίνωση του νέου δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν:

“Απο 1η Σεπτεμβρίου ο Αντικαπνιστικός Νόμος θα εφαρμοστεί απόλυτα σε όλες τις δομές και υπηρεσίες του Δήμου Ιάσμου, από όλους τους αιρετούς και το προσωπικό μας.

Έως το τέλος του 2019, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Υγείας ξεκινάμε καμπάνια <<ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ>>.

Κατά την ημέρα έναρξης της καμπάνιας μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά θα διακόψω το κάπνισμα για να αποτελέσει παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.”

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.