breaking news

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: ΜΕ FAKE NEWS ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΡΩΔΙΕΣ “ΕΠΙΑΣΕ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ”

11 Ιουλίου, 2019 | by rodopinews
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: ΜΕ FAKE NEWS ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΡΩΔΙΕΣ “ΕΠΙΑΣΕ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ”
ΠΡΟΣΩΠΑ
0

Στο ξεκίνημα της νέας διακυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκ νέου βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έπιασε δουλειά!

Λίγη ώρα μετά το ξαφνικό μπουρίνι το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2019 που μεταξύ άλλων περιοχών πέρασε και πάνω από τον νομό Ροδόπης προκαλώντας πολλές υλικές ζημίες, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ το παρακάτω δελτίο τύπου:

(το παραθέτουμε ακριβώς όπως ήταν γραμμένο)

“ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Μ.ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

Άμεση παρέμβαση Ευριπίδη Στυλιανίδη για τη σφοδρή χαλαζόπτωση στη Ροδόπη. Δεν είχαν σταματήσει ακόμα τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όταν ο Βουλευτής Ροδόπης ενημέρωνε τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και ζητούσε την παρέμβαση του για τις καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες της Ροδόπης.

Ο Υπουργός επικοινώνησε αμέσως με τις αρμόδιες υπηρεσίες και έδωσε εντολή να προχωρήσουν γρήγορα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την καταγραφή και την αποζημίωση των ζημιών το ταχύτερο δυνατό.

Τα συνεργεία έπιασαν ήδη δουλειά.”

Το δελτίο τύπου του Ευριπίδη Στυλιανίδη ενημέρωνε (μέσω των τοπικών ΜΜΕ) τους πολίτες της Ροδόπης πως ο τοπικός βουλευτής “ενημέρωσε” τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη για τις καταστροφές και ζήτησε την παρέμβασή του και ο υπουργός “επικοινώνησε αμέσως με τις αρμόδιες υπηρεσίες και έδωσε εντολή” …για τα περαιτέρω και πως “τα συνεργεία έπιασαν ήδη δουλειά.” Ολα αυτά βέβαια …πριν ακόμη σταματήσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Φαινόμενο δηλαδή ο Εύρης!

Για τα συνεργεία, όποια συνεργεία κι αν εννοεί ο/η σεναριογράφος του συγκεκριμένου δελτίου τύπου, δεν γνωρίζουμε, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης όμως και οι συνεργάτες του σίγουρα έπιασαν δουλειά και κατά το παλιό και σοφό “παλιά μου τέχνη κόσκινο” ξεκίνησαν να “προσφέρουν έργο” στην Ροδόπη, η οποία σύμφωνα με το προεκλογικό φυλλάδιο του ιδίου, 4 χρόνια που ο εν λόγω πολιτικός ήταν εκτός Βουλής (επί ΣΥΡΙΖΑ) ήταν “ορφανή”. (προφανώς από τέτοιου τύπου δελτία τύπου και πολιτικές “ενέργειες”)

Το δελτίο τύπου όμως συνοδευόταν από την παρακάτω φωτογραφία:

Μόνο που η φωτογραφία κάτι μας θύμιζε και αποφασίσαμε να ψάξουμε στις ιστοσελίδες που διαφημίζεται ο ίδιος και άλλοι καραμανλικοί υποψήφιοι άλλων κομμάτων και ανακαλύψαμε το παρακάτω δημοσίευμα του 2014:


https://fonirodopis.gr/press/56885/

Πρόκειται για δημοσίευση δελτίου τύπου του Ευριπίδη Στυλιανίδη σε ιστοσελίδα “πατριωτικού” περιεχομένου, πριν ο ίδιος χάσει την βουλευτική του έδρα, επί κυβέρνησης Σαμαρά και με ημερομηνία 15 Ιουλίου 2014, τότε που ο Μάκης Βορίδης ήταν υπουργός Υγείας. Σε εκείνο το δελτίο τύπου οι δύο νεοδημοκράτες πολιτικοί εμφανίζονται στην ίδια ακριβώς φωτογραφία να κρατάνε ακριβώς τον ίδιο μπλε φάκελο. Η συνάντησή τους τότε αφορούσε στο νέο νοσοκομείο Κομοτηνής, τότε που όποιος πολιτικός της περιοχής ήταν στην Βουλή, υποσχόταν κι από ένα “νέο Νοσοκομείο” στους Κομοτηναίους.

Και εάν απορεί κανείς γιατί ποτέ δεν έγινε εκείνο το νέο νοσοκομείο με τόσες και τόσες πρωτοβουλίες επί χρόνια γνωστών μεγαλοπολιτικών της Ροδόπης (ώστε να γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ με ενέργειες του σημερινού διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργου Φιλιππίδη ο οποίος πρωτοστάτησε στο να εγκριθεί δωρεά δεκάδων εκατομμυρίων από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος χαλώντας έτσι το αφήγημα τόσων Κομοτηναίων πολιτικών που ΘΑ έφτιαχναν νέο νοσοκομείο) να σημειώσουμε πως, όπως ξεκάθαρα η φωτογραφία δείχνει, ο φάκελος που κρατούν οι δύο νεοδημοκράτες …είναι άδειος!

Οπότε ανάλογες θεωρούμε πως πρέπει να είναι και οι προσδοκίες των αγροτών της Ροδόπης από την σημερινή πρωτοβουλία του Στυλιανίδη να “ενημερώσει” τον Βορίδη ώστε ο τελευταίος να “δώσει εντολή” …με βάση τον ίδιο άδειο φάκελο!

Ωστόσο μπορεί οι υποσχέσεις για κατασκευή νέου νοσοκομείου και υποστήριξη των αγροτών να έγιναν βασισμένες σε έναν άδειο φάκελο (στο χρώμα του κόμματος πάντα), η χρυσή …ρολογάρα του Εύρη όμως κλέβει την παράσταση!

Ευριπίδη Στυλιανίδη, καλωσόρισες πίσω, μας είχες λείψει!

Ρεπορτάζ – επιμέλεια: Σ.Μ.

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr
Digg this
Digg
Share on VK
VK
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.