breaking news

ΙΛΧΑΝ (ΚΙΝΑΛ), ΧΑΡΙΤΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ (Ν.Δ.) ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

8 Ιουλίου, 2019 | by rodopinews
ΙΛΧΑΝ (ΚΙΝΑΛ), ΧΑΡΙΤΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ (Ν.Δ.) ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Για κάποιους ήταν ένα θρίλερ για γερά νεύρα ενώ για κάποιους άλλους συνέβησαν απλά τα αναμενόμενα. Οι εκλογές στην Ροδόπη κινήθηκαν σε ρυθμούς “όπως παλιά” με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να εκλέγουν από μία έδρα ενώ για πολλούς αποτέλεσε μία ευχάριστη εξέλιξη η επιστροφή στα βουλευτικά έδρανα του γνωστού καραμανλικού στελέχους με την ακροδεξιά ρητορική, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς σίγουρα ήταν η παρά λίγο εκλογή του οδοντίατρου Οζγκιούρ Φερχάτ ο οποίος αργά τα ξημερώματα παραχώρησε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Δημήτρη Χαρίτου ο οποίος, έπειτα από πολλά χρόνια, βλέπει τους κομματικούς του αγώνες να δικαιώνονται και να εκλέγεται βουλευτής Ροδόπης.

Από την άλλη πλευρά ο Ιλχάν Αχμέτ επανεκλέγεται με το ΚΙΝΑΛ με την ορεινή περιοχή του Δήμου Αρριανών να πρωταγωνιστεί στην στήριξή του ενώ μετά από 5 χρόνια απουσίας από την κεντρική πολιτική σκηνή, είχαμε την εντυπωσιακή επιστροφή του Ευριπίδη Στυλιανίδη και μάλιστα με μεγάλο αριθμό ψήφων.

Αναλυτικά, έλαβαν:

Ευριπίδης Στυλιανίδης: 11.983.

Ιλχάν Αχμέτ: 10.477.

Δημήτρης Χαρίτου: 5.622.

Οσον αφορά στις υπόλοιπες υποψηφιότητες ο Μουσταφά Κατραντζή κατάφερε να φέρει 4.961 ψήφους στην Νέα Δημοκρατία ενώ ο Κώστας Ιατρίδης έφερε 2.576 και η Βούλα Ελευθεριάδου 1.845. Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Οζκιούρ Φερχάτ έλαβε 5.381 με τον πρώην βουλευτή Αϊχάν Καραγιουσούφ να λαμβάνει 1.773. Στο ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Μανανάς έλαβε 1.235 ψήφους, στο ΚΚΕ ο Αλή Αλή Χατσή 1.574, στο Μέρα25 ο Μιχάλης Μιμιρίνης 426 με τα κόμματα τα οποία έλαβαν ψήφους στην περιοχή της Ροδόπης να είναι: Νέα Δημοκρατία, Σύριζα, Κινάλ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Χρυσή Αυγή, Μέρα25, Ενωση Κεντρώων, Πλεύση Ελευθερίας, Δημιουργία Ξανά, ΚΚΕ μ-λ, ΕΠΑΜ, Ανταρσύα, Ελλήνων Συνέλευση, Λαϊκή Ενότητα, Μ-Λ ΚΚΕ, ΕΕΚ Τροτσκιστές και ΟΚΔΕ.

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.