breaking news

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”

12 Απριλίου, 2019 | by rodopinews
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
0

Τους έχω κατακρίνει πολλές φορές τόσο για τις εθνικιστικές τους δραστηριότητες, όσο και για ανάλογα δημόσια σχόλιά τους με συχνότητα και ένταση που φτάνει στα όρια της εμμονής. Και όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. Οι ίδιοι ωστόσο δεν μασούν και προχωράνε στον δρόμο που επέλεξαν, εφευρίσκοντας κάθε φορά νέους τρόπους αξιοποίησης των δυνατοτήτων του διαδικτύου!

Αυτή την φορά η δημοτική παράταξη “Σπάρτακος” φαίνεται να ξεπέρασε τον εαυτό της και να αποφάσισε εκτός από τον Δήμο Κομοτηνής να διεκδικήσει και άλλες, ανώτερες θέσεις! Αλλιώς δεν εξηγείται το ευφάνταστο φωτομοντάζ το οποίο συναντά κανείς στο πρόσφατο δελτίο τύπου της παράταξης το οποίο έχει επιρροές …από Χόλυγουντ! (στην πραγματικότητα από την μικρή οθόνη)

Οπως η εφημερίδα “Παρατηρητής της Θράκης” αναφέρει: “με την τελευταία τους ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της παράταξης στο fb απέδειξαν ότι όχι μόνο διαθέτουν χιούμορ αλλά είναι και «σινεφίλ», δανειζόμενοι φωτογραφικό στιγμιότυπο της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς του Netflix “La casa del papel” (Η τέλεια ληστεία) που αποτέλεσε και το «χιτ» της μικρής οθόνης σε παγκόσμιο επίπεδο για τα δύο προηγούμενα έτη, ενώ αναμένεται τον προσεχή Ιούνιο και η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου…”

Μπορεί λοιπόν να έχουν ξεσηκώσει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής εναντίον τους τόσο με το μένος τους εναντίον των αδέσποτων της πόλης, όσο και με την συνεργασία τους με την ναζιστική “Χρυσή Αυγή”, μπορεί για κάθε σοβαρό ζήτημα της περιοχής να σιωπούν (ιδιαίτερα όταν κάποιο τέτοιο ζήτημα “αγγίζει” το ακροδεξιό κράτος και παρα-κράτος “πατρίς – θρησκεία – οικογένεια”), την δημοσιότητα όμως φαίνεται πως γνωρίζουν καλά με ποιον τρόπο να την προκαλούν, πολλές φορές καταφέρνοντας μία καλή προβολή να επισκιάσει την ουσία και το παρελθόν της παράταξης.

Οπως πολύ εύστοχα αναφέρει η εφημερίδα στο ίδιο άρθρο της “There is no such thing as bad publicity”, ελληνιστί δεν υπάρχει κακή –αρνητική δημοσιότητα λέει ο σοφός λαός, μότο που αν κρίνουμε από το τελευταίο επικοινωνιακό τέχνασμά τους, έχει εμπεδωθεί στα μυαλά των μελών της Δημοτικής Παράταξης «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».

Προς το παρόν οι “Σπάρτακοι” απολαμβάνουν όχι μόνο την τοπική αλλά και πανελλαδική δημοσιότητα που τους έχει δοθεί από χιουμοριστικές ιστοσελίδες της Αθήνας και σχετικές αναρτήσεις σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Luben.tv το οποίο αποκαλεί τον επικεφαλής της παράταξης …”Νταλί της Γκατζολίας”: (“Νταλί” από την μάσκα που φοράνε στην συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά και “Γκατζολίας” από το όνομα της Θράκης στην αργκό φαντάρων και φοιτητών)

Η πλειοψηφία των σχολιαστών φαίνεται να πήρε πολύ ελαφρά και χαβαλετζίδικα το ζήτημα καθώς πρόκειται μάλλον για (πρώην ή και νυν) φοιτητές και φοιτήτριες της πόλης μας, όπως μπορεί κανείς να δει στην ανάρτηση στο Facebook που βρίσκεται ΕΔΩ.

Από την πλευρά μου, παρ’ όλες τις πολιτικές μου διαφωνίες με την παράταξη και εφ’ όσον αυτές οι “λουμπέν” απόπειρες αυτοπροσδιορισμού συνεχιστούν, θεωρώ πως μία πιθανή εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής, θα προσέφερε στην πόλη την δωρεάν διαφήμιση που χρειάζεται. Σαφώς αρνητική αλλά αληθινή καθώς κατά πλειοψηφία αυτοί είμαστε.

Σωτήρης Μπουζάρας

www.rodopimedia.gr

Ροδόπη – Υπηρεσίες Δημοσιότητας

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr
Digg this
Digg
Share on VK
VK
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.