Την αυτοδιοικητική του “ολική επαναφορά” σχεδίασε και έφερε εις πέρας ο πρώην δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής με το επιτελείο του.
Ο ίδιος βγήκε σήμερα, Σάββατο 17 Νοέμβρη σε συγκεκριμένα ΜΜΕ της Θράκης όπου και ανακοίνωσε αυτό που εδώ και μήνες ήταν γνωστό ως φήμη σε όλη την πόλη, πως δηλαδή θα διεκδικήσει εκ νέου την θέση του δημάρχου, ενάντια στην παράταξη του πρώην συνεργάτη του και απερχόμενου δημάρχου Κομοτηνής, Γιώργου Πετρίδη.
Αν μη τι άλλο ο ανταγωνισμός θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Κομοτηνής Τάσου Βαβατσικλή:
“Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,
Φίλες και φίλοι,
Θα είμαι παρών στις εξελίξεις που έρχονται.
Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά στη νέα κοινή προσπάθεια.
Δημιουργούμε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ σε ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις.
Καλούμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, τις κινήσεις πολιτών, τον κάθε δημότη και ιδιαίτερα τους νέους σε διάλογο, ενότητα και κοινή δράση.
Με αυτά θα αναμετρηθούμε.
Επιδιώκουμε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση και τη σύνθεση για ένα πρόγραμμα με προοπτική και ρεαλισμό.
Η Κομοτηνή αξίζει μιας ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ και ΤΟΛΜΗΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ πρότασης για την πόλη και τους οικισμούς της και αυτή θα παρουσιάσουμε στο επόμενο διάστημα.
Να ηγηθούμε μιας συλλογικής προσπάθειας και να δώσουμε μια νέα ευκαιρία οικονομικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ.
Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Το κρίσιμο διακύβευμα για το Δήμο σήμερα είναι εάν θα συναντηθούν οι δυνάμεις που διαθέτουν ισχυρές κοινωνικές αναφορές, όραμα και ευαισθησία για το μέλλον της πόλης.
Μέσα στα χαρακτηριστικά της πόλης μας βρίσκονται συνυφασμένες με το όνομά της, ο αγώνας, η άμιλλα, η προσπάθεια, η υπέρβαση.
Αυτές τις αρετές οφείλουμε να αναδείξουμε ξανά και όλοι μαζί να ωθήσουμε το Δήμο μας για μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ προς τα εμπρός, προς την πρόοδο, την ευημερία, την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, το ΜΕΛΛΟΝ.
Στη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ φιλοδοξούμε η Κομοτηνή, ο Τόπος μας, να κάνει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, να είναι ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.”
Τάσος Βαβατσικλής