breaking news

ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο (ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ) ΚΟΥΚΟΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ (Ο ΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ …ΕΥΡΟΜΕΓΑΡΟ)

15 Αυγούστου, 2018 | by rodopinews
ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο (ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ) ΚΟΥΚΟΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ (Ο ΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ …ΕΥΡΟΜΕΓΑΡΟ)
ΞΕΝΤΥ-TORIAL (ΓΥΜΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ)
0

Η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών της Ροδόπης έχει εδώ και πολλά χρόνια ονοματεπώνυμο.

Ενας ακροδεξιός πολιτικός “παλαιάς κοπής” (και παμπάλαιας νοοτροπίας) που συνέβαλε τα μέγιστα στην απαξίωση της πολιτικής στην Ελλάδα και τρεις μάλλον αναλόγου πολιτικού προσανατολισμού με τον πρώτο, προύχοντες της Κομοτηνής με άγνωστη μέχρι σήμερα κοινωνική προσφορά (όχι “ατομική παρουσία” αλλά “προσφορά”) παρουσιάζονται από το κλασικό ΜΜΕ της ακροδεξιάς στην περιοχή, πως “σχεδιάζουν το τουριστικό μέλλον της Ροδόπης”.

Και το “σχεδιάζουν” το 2018, που όλοι τους είναι ξέμπαρκοι και κοινωνικά χωρίς κανένα ρόλο και όχι 10 ή 15 χρόνια πριν, την εποχή της μεγάλης ροής χρήματος, στην οποία και οι 4 βρισκόταν σε θέσεις – κλειδιά της τοπικής κοινωνίας και τουλάχιστον οι 2 είχαν λόγο για το που κατευθύνονται τα χρήματα.

Γιατί άραγε; Μήπως τότε είχαν άλλες προτεραιότητες και όχι την “ανάπτυξη της Ροδόπης” την οποία θυμήθηκαν σήμερα, ώστε εκ του ασφαλούς, πλέον από τον “πάγκο”, να παριστάνουν τους παντογνώστες για πράγματα που πρέπει να γίνουν ….από τους άλλους και τα οποία οι ίδιοι ποτέ δεν επέλεξαν να κάνουν;

Οσο για το στημένο της φωτογραφίας της δήθεν “σύσκεψης”, η αστειότητα έχει τα όριά της και οι 4 τα ξεπέρασαν. Επάνω στην σκηνή του κλειστού εδώ και χρόνια “Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής” το οποίο υποσχέθηκε πως θα ανοίξει για λίγο, προεκλογικά, ο σημερινός Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.

Είναι πραγματικά αξιολύπητοι όσοι στηρίζουν την δημόσια παρουσία τους σε τέτοια κόλπα, ώστε κάποια στιγμή, όπως ελπίζουν, να αποκτήσουν τον δημόσιο ρόλο που πάντα ονειρευόταν αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να κατακτήσουν. Και όχι τυχαία καθώς μια ζωή επένδυαν στην εσωστρέφεια και στις κλειστές επαφές, όπως αυτή στην φωτογραφία, με ελάχιστη ή μηδαμινή επαφή με την τοπική κοινωνία, την οποία είτε φοβούνται, είτε αποστρέφονται και της οποίας την έμπρακτη εκτίμηση και στήριξη είτε κάποτε είχαν και δικαίως έχασαν (Στυλιανίδης), είτε ποτέ δεν είχαν και μάλλον ποτέ δεν θα κερδίσουν (οι υπόλοιποι 3).

Και στο τέλος το μόνο που τους απομένει είναι να αυτοπαρουσιάζονται με τέτοιες στημένες (αμφι)θεατρικού τύπου φωτογραφήσεις και “δημοσιότητα” που νομίζουν ότι τους προσφέρουν τα “φιλικά” και “συνεργαζόμενα” μαζί τους, στις παλιές και “καλές” για όλους τους εποχές, ΜΜΕ.

Γιάννης κερνούσε, Γιάννης φωτογραφίζεται, Γιάννης διαβάζει.

Σωτήρης Μπουζάρας

www.facebook.com/bouzaras

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.