breaking news

ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

16 Νοεμβρίου, 2016 | by rodopinews
ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ
ΜΜΕ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
0

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιάννης Κωνσταντινόπουλος προτείνει να εκδοθεί στην Ολλανδία ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης, για να δικαστεί για τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης.

Οι ολλανδικές αρχές έχουν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, κατηγορώντας τον για εικονικές συναλλαγές ύψους περίπου 12,5 εκατ. ευρώ, προβληματικές απογραφές κινητής και ακίνητης περιουσίας. καθώς και για δόλια πτώχευση γαλακτοβιομηχανίας παιδικού γάλακτος, την οποία είχε εξαγοράσει.

Ο εφοπλιστής και καναλάρχης (έχει εξαγοράσει 10 επαρχιακά κανάλια) είχε συλληφθεί στη Γλυφάδα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

http://www.aixmi.gr/index.php/eisaggeleas-na-ekdoyhei-stin-ollandia/

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.