breaking news

ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΥΣ” Ο ΤΡΑΜΠ

13 Νοεμβρίου, 2016 | by rodopinews
ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΥΣ” Ο ΤΡΑΜΠ
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
0

Δεν κάνει πίσω ο Ντόναλντ Τραμπ. Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη νίκη του απείλησε ότι θα προχωρήσει στην απέλαση τουλάχιστον τριών εκατομμυρίων παράτυπων μεταναστών.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό θα κάνουμε, θα πάρουμε εκείνους που είναι εγκληματίες και που είναι καταχωρημένοι στα ποινικά μητρώα, τα μέλη των συμμοριών, τους διακινητές ναρκωτικών ουσιών (…), αναμφίβολα πρόκειται για έναν αριθμό 2 εκατομμυρίων, ενδεχομένως 3 εκατομμυρίων (ανθρώπων), θα τους διώξουμε από τη χώρα ή θα τους βάλουμε στην φυλακή. Όμως (κυρίως) θα τους διώξουμε από τη χώρα μας, βρίσκονται εδώ παράνομα» επισήμανε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «60 minutes».

«Ναι, θα σηκώσω τείχος»

Επανερχόμενος στη σκληρή γραμμή που είχε υιοθετήσει κατά την προεκλογική του εκστρατεία και παρά το γεγονός ότι έδειχνε να βάζει νερό στο κρασί του μετά την εκλογή του στον προεδρικό θώκο, ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σίγουρα στην ανέγερση του «τείχους» στα σύνορα με το Μεξικό με στόχο να περιορίσει τις ροές των παράτυπων μεταναστών.

Σε ορισμένες περιοχές, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ είπε πως ενδεχομένως θα υπάρξουν «φράκτες», όμως, επέμεινε ότι «ένα τείχος είναι πιο ενδεδειγμένο».

«Είμαι πολύ καλός σε αυτό, αυτό που ονομάζουμε «κατασκευές»», σχολίασε ο μεγιστάνας των ακινήτων.

http://www.aixmi.gr/index.php/o-tramp-apokalyptei-tis-proueseis-toy-ua/

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.