breaking news

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ

11 Νοεμβρίου, 2016 | by rodopinews
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ
ΠΑΡΑ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ & ΑΛΛΑ
0

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για να διερευνηθούν φαινόμενα τυχόν υποκίνησης βίας απο τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο με αφορμή την υπόθεση του σπιτιού του παραιτηθέντος αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα στην Χαλκιδική που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος.

Η έρευνα ξεκίνησε ήδη από χθες και διενεργείται από τους αθλητικούς εισαγγελείς προκειμένου να εξακριβωθεί «η τέλεση αδικημάτων που προβλέπονται από διαταξεις του άρθρου 41 στ παρ. 5 ν.2725/99 ως τροπ. απο Έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του αθλητισμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο θα μπουν δημοσιεύματα τα οποία εμφάνιζαν ως «έπαυλη» το εξοχικό του αρχιδιαιτητή στην Χαλκιδική και μάλιστα ανέφεραν το σημείο που βρισκόταν.

Όπως είναι γνωστό, το σπίτι του κ.Μπίκα κάηκε πριν από δυο μέρες με αποτέλεσμα να διακοπεί επ’ αόριστον το πρωτάθλημα.

http://www.zougla.gr/greece/article/prokatarktiki-eksetasi-gia-tixon-ipokinisi-vias-apo-ton-entipo-ke-ilektroniko-tipo

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.