breaking news

ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

23 Σεπτεμβρίου, 2016 | by rodopinews
ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΠΟΛΙΤΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
0

Τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Βυζαντινού Μουσείου Διδυμοτείχου το οποίο άνοιξε ύστερα από πολύχρονη καθυστέρηση απαιτεί η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το μουσείο «άνοιξε… και δεν πρέπει να κλείσει», απαιτώντας την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Στο σχόλιό της η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ αναφέρει:

«Ύστερα από πολύχρονη καθυστέρηση άνοιξε επιτέλους τις πύλες του στο κοινό το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου, όμως εξαιτίας της έλλειψης μόνιμου και εξειδικευμένου προσωπικού ο κίνδυνος να ξανακλείσει είναι ορατός.

Σήμερα στο Διδυμότειχο υπηρετεί μόνο μία αρχαιοφύλακας, η οποία έχει την ευθύνη για τις αυτοψίες και την παρακολούθηση εργασιών σε όλο το Βόρειο Έβρο και 4 φύλακες με σύμβαση 7μηνης διάρκειας η οποία και λήγει στις αρχές Δεκέμβρη.

Εύλογα λοιπόν τα ερωτηματικά… και μετά τι γίνεται;

Καλούμε τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άμεσα να προχωρήσει στην πρόσληψη του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Βυζαντινού Μουσείου Διδυμοτείχου.

Η λειτουργία του Βυζαντινού Μουσείου είναι για το Διδυμότειχο και την ευρύτερη περιοχή του Βόρειου Έβρου σημαντική υπόθεση …και δεν προσφέρεται για μικροπολιτικάντικα παιχνίδια».

http://www.902.gr/eidisi/politismos/108203/proslipseis-monimoy-prosopikoy-gia-na-diasfalistei-i-leitoyrgia-toy

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.