breaking news

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: ΟΧΙ “ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ” Ο ΕΒΡΟΣ

16 Φεβρουαρίου, 2016 | by rodopinews
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: ΟΧΙ “ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ” Ο ΕΒΡΟΣ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Αναστάτωση υπήρξε το πρωί όταν έγινε γνωστό ότι έγγραφο που έφτασε σε υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης, ζητά ετοιμότητα για περίπτωση που χρειαστεί να παραμείνουν προσωρινά μετανάστες και πρόσφυγες στην περιοχή. Το έγγραφο αναφέρεται σε ετοιμότητα για σίτιση και στέγαση και έρχεται λίγες μέρες μετά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι από το Νέστο και ανατολικά…δε θα εγκατασταθούν μετανάστες.

Για το θέμα μίλησε ο κ. Πέτροβιτς στο Alexpoli.gr και τόνισε ότι έλαβε το έγγραφο και το μελετά. Ο κ. Πέτροβιτς τόνισε, ότι όπως είπε και ο Περιφερειάρχης κ. Παυλίδης, δε θα επιτραπεί να γίνει ο Έβρος αποθήκη ψυχών. “Δε θα επιτρέψουμε και θα δεχτούμε να γίνουμε αποθήκη ταλαιπωρημένων ανθρώπων, για τους λόγους που ήδη έχουμε αναλύσει” είπε στο alexpoli.gr o αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

dimitris_petrovits

H Περιφέρεια δεν εφησυχάζει, παρακολουθεί στενά το θέμα και παρεμβαίνει σε κάθε κίνηση που δε συνάδει με τις…διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης.

http://www.alexpoli.gr/petrovits-i-periferia-de-tha-epitrepsi-na-gini-o-evros-apothiki-psychon/

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.