breaking news

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο “ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ” ΜΕΤΑ ΑΠΟ 429 ΤΕΥΧΗ

19 Δεκεμβρίου, 2015 | by rodopinews
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο “ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ” ΜΕΤΑ ΑΠΟ 429 ΤΕΥΧΗ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Το τελευταίο τεύχος της χρονιάς για το 2015 αλλά και το τελευταίο έντυπο τεύχος στην ιστορία του κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες ο “Αντιφωνητής”, κλείνοντας έτσι έναν πολύχρονο κύκλο παρουσίας ως έντυπο γνώμης το οποίο κατάφερε να καθιερωθεί σε ένα ιδιαίτερο αναγνωστικό κοινό σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

17,5 χρόνια μετά το Σωματείο “Αντιφωνητής” μετά από πολλές παρεμβάσεις στα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου αφήνει στην άκρη τον παραδοσιακό τρόπο επικοινωνίας με τους αναγνώστες και προχωρά μπροστά μέσω της ηλεκτρονικής οδού του διαδικτύου. Και για όσους παραδοσιακούς αναγνώστες δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως γράφτηκε στο ανάλογο άρθρο, θα υπάρξει ειδική πρόβλεψη ώστε να μην χάσουν την επαφή με το αγαπημένο τους έντυπο!

Καλή μετάβαση λοιπόν στην ηλεκτρονική μορφή για μία από τις πιο γνωστές, αν όχι την πιο γνωστή, εφημερίδες της Κομοτηνής σε όλη την χώρα! Το αποχαιρετιστήριο άρθρο:

http://antifonitis.gr/online/3853

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.