breaking news

Σπύρος Λυκούδης: Ας αφήσουμε τον Παπαδημούλη στον δικό του «κόσμο»

27 Δεκεμβρίου, 2014 | by rodopinews
Σπύρος Λυκούδης: Ας αφήσουμε τον Παπαδημούλη στον δικό του «κόσμο»
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
0

lykoudis

Bαρύτατους χαρακτηρισμούς και απειλές ότι μπορεί να προχωρήσει σε αποκαλύψεις, που θα τον κάνουν να μην έχει πού να κρυφτεί, εξαπέλυσε ο Σπύρος Λυκούδης κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει «υπόλοιπο» του πολιτικού κόσμου και είχε επικρίνει τον Σταύρο Θεοδωράκη επειδή συνεργάζεται μαζί του εκλογικά.

Τον περιέλαβε στους «κομπλεξικούς» και «ζηλόφθονες», που -όπως είπε-έπαθαν «ταραχή από τη συμπόρευσή του με το Ποτάμι.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Σπύρος Λυκούδης δεν αποτελεί πολωτικό πολιτικό -κάθε άλλο, μάλιστα. Ούτε χρησιμοποιεί ποτέ επιθετικούς προσδιορισμούς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, αισθάνεται προσωπικά προσβεβλημένος από όσα είπε εναντίον του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, με τον οποίο συνυπήρξαν στο ίδιο κόμμα επί πολλά χρόνια.

Προφανώς γνωρίζει πολλά και σε αυτό αναφέρεται η απειλή του ότι αν απαντήσει με προσωπικές αναφορές δεν θα μπορεί να σταθεί – και το ξέρει και ο ίδιος.

Διαβάστε τη δήλωσή του:

«Ήταν βέβαιο πως η συμπόρευσή μου με το Ποτάμι θα προκαλούσε σε πολλούς ταραχή και εκνευρισμό. Ιδιαίτερα στους γνωστούς κομπλεξικούς και ζηλόφθονους. Στην απρόκλητη προσωπική επίθεση εναντίον μου του Δημήτρη Παπαδημούλη, θα μπορούσα να απαντήσω με προσωπικές αναφορές για τον ίδιο που θα τον έκαναν –και το ξέρει– να μην μπορεί να σταθεί. Δεν θα το κάνω.

Η πολιτική ζωή του τόπου ασφυκτιά. Ας την υπερασπίσουμε με πολιτισμένο διάλογο οι υπόλοιποι και ας αφήσουμε τον Παπαδημούλη στον δικό του «κόσμο», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

http://www.aixmi.gr/index.php/lavros-o-likoudis-gia-papadimoulis

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.