breaking news

Γιώργος Παυλίδης: Ανθρακες ο θησαυρός των 225 εκ. ευρώ του Αρη Γιαννακίδη!

6 Οκτωβρίου, 2013 | by rodopinews
Γιώργος Παυλίδης: Ανθρακες ο θησαυρός των 225 εκ. ευρώ του Αρη Γιαννακίδη!
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

aris_ekatommyria

Θορυβώδεις και θριαμβολογικές ήσαν, επί μακρό χρόνο, δεκάδες δηλώσεις και ανακοινώσεις του κ. Γιαννακίδη στα ΜΜΕ, στο Περιφερειακό Συμβούλιο,σε επίσημες διοργανώσεις,ότι τύπου : « ….μεγάλη επιτυχία της επιπρόσθετης ένταξης έργων με το ποσό των 225 εκατομμυρίων ευρώ, του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία προέκυψε λόγω της εξαιρετικής και συστηματική δουλειάς που συντελείται στον τομέα αυτό.» « …..χρηματοδοτείται επιπρόσθετα με το ποσό των 225 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, εκ των οποίων 100 εκατομμύρια αφορούν την αειφορία και το περιβάλλον και τα 125 την προσπελασιμότητα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης..».

Σύνδεσμος 1

Σύνδεσμος 2

Βέβαια ο θησαυρός ήταν… άνθρακες, ανύπαρκτος. Δυστυχώς για τον τόπο, δεν υπήρξε ποτέ τέτοια χρηματοδότηση και ούτε υπάρχει. Δεν μιλήσαμε τότε. Η απερχόμενη διοίκηση Γιαννακίδη, όμως, συνεχίζει να προκαλεί με αναλήθειες, συστηματική καπηλεία έργων που είναι δημιουργία άλλων, ηχηρές υποσχέσεις που δεν έχουν καμία άμεση προοπτική να υλοποιηθούν.

«Τα περιβόητα, τα θορυβώδη 225 εκατομμύρια, που διαλαλούσε ο κ. Γιαννακίδης στους πολίτες Περιφέρειας, ως δεδομένη αύξηση του ΕΣΠΑ ΑΜΘ και άφησε και σήμερα ως εικόνα ότι υπάρχουν, , δεν υπάρχουν. Δεν υπήρξαν ποτέ ως χρηματοδότηση. Ο κ. Γιαννακίδης, με τέτοιες ενέργειες, πρωτοφανούς βεμπαλισμού, προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητα της διοίκησής του. Ο θεσμός, με αυτού του τύπου τις πρακτικές του παρελθόντος , πληγώνεται βαθιά, αφού πέραν της βεβαιωμένης κατρακύλας της Περιφέρειας και την γενικότερης υστέρησής της σε όλα τα επίπεδα, χάνει και την αξιοπιστία του.», σχολίασε ο Γιώργος Παυλίδης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.