Δεν είναι άγνωστο πως ο Κυριάκος Αμούτζας είναι ίσως ο πιο λαοφιλής δήμαρχος της Ροδόπης, αφού οι πολίτες του Δήμου Ιάσμου πίνουν νερό στο όνομά του. Γεγονός που έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε μαζί του, από εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπό του αλλά και προς όλη τη δημοτική αρχή για το έργο της.
Οπως την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου κατά την διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου στον Ιασμο. Δάσκαλοι των μικρών παιδιών διηγήθηκαν σε παρευρισκόμενους το τι συμβαίνει όταν ζητούν από τους μαθητές τους να ζωγραφίσουν το αγαπημένο τους θέμα σε μία κόλλα χαρτί. Συνήθως από ένα μικρό παιδί αυτής της ηλικίας κάποιος περιμένει να ζωγραφίσει ένα σπίτι, ένα λουλούδι, ένα κατοικίδιο κλπ.
Προς μεγάλη έκπληξη όμως των δασκάλων όμως, τα περισσότερα μικρά παιδιά στον Ιασμο δε ζωγραφίζουν κάποιο από τα παραπάνω θέματα αλλά …τον ίδιο το δήμαρχο Κυριάκο Αμούτζα! Οταν λοιπόν η νέα γενιά σε αγαπάει και σε στηρίζει, τότε δεν έχεις ανάγκη από τίποτα!
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.