breaking news

Συνελήφθησαν 2 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και η κόρη του αρχηγού Ουρανία Μιχαλολιάκου

2 Ιουνίου, 2012 | by rodopinews
Συνελήφθησαν 2 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και η κόρη του αρχηγού Ουρανία Μιχαλολιάκου
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
0

Ως ύποπτοι για τον ξυλοδαρμό μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν πριν από λίγες ώρες η κόρη του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου και δύο στελέχη του κόμματος, οι Παναγιώταρος και Βουλδής, πουείχαν εκλεγεί βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από διαδοχικές επιθέσεις και βιαιοπραγίες εναντίον μεταναστών.

Αγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν μετανάστη, ο οποίος εργαζόταν σε ψητοπωλείο στην Πειραιώς. Θύματα επίθεσης έπεσαν άλλοι δύο αλλοδαποί στην Ιερά Οδό.

Η αστυνομία έκανε 6 προσαγωγές στην ευρύτερη περιοχή, μεταξύ των οποίων η κόρη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου και οι δύο πρώην βουλευτές του κόμματος.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι τη Δευτέρα θα ζητήσει να συναντήσει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις συλλήψεις.

http://www.sofokleousin.gr

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση