Πολλές φορές ασχολήθηκαν τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με την ευνοϊκή μεταχείριση που δέχτηκαν οι φιλικές εφημερίδες και τα φιλικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα από τον υπουργό της κυβέρνησης της ΝΔ και τοπικό βουλευτή, Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Όμως αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια των δυο αναμετρήσεων των πρόσφατων ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών δεν έχει προηγούμενο. Πακτωλός χρημάτων στο τοπικό κανάλι της Ροδόπης, το οποίο χρηματοδοτήθηκε με προκλητικό τρόπο από τον υποψήφιο βουλευτή και υπουργό τάχα για διαφήμιση δραστηριοτήτων του Υπουργείου Μεταφορών αλλά και άλλων υπουργείων, στην ουσία όμως για τις προεκλογικές ανάγκες του τοπικού υποψήφιου.
Με τον τρόπο αυτό ξεπεράστηκε το πρόβλημα του Νόμου για τις εκλογικές δαπάνες αφού ο Νόμος τις περιορίζει στο ελάχιστο. Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια οι χαριστικές διαφημίσεις του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ προς το τοπικό κανάλι του κ. Μαλούση με αντιπαροχή.
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.