Η φωτογραφία για ορισμένους δεν είναι απλά η αποτύπωση μίας στιγμής αλλά αποτελεί από μόνη της μία μορφή Τέχνης, έναν τρόπο επικοινωνίας αλλά και ζωντανή καλλιτεχνική έκφραση. Ενας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του είδους στον χώρο της φωτογραφίας στην περιοχή μας είναι ο διεθνώς γνωστός για τις δημιουργίες του Αλέξανδρος Παρωτίδης.
Η ματιά του Αλέξανδρου Παρωτίδη στο χώρο δεν είναι απλά “διαφορετική”, “ριζοσπαστική” ή “εναλλατική”. Είναι μία ματιά που συνδυάζει πράγματα και εικόνες που όλοι μας προσπερνάμε στην καθημερινότητά μας με σκοπό να τα ενώσει σε ένα πρωτότυπο “παζλ”, μία ματιά δημιουργική που καταφέρνει κάθε φορά να αξιοποιεί όλα όσα για τα οποία εμείς οι υπόλοιποι απλά αδιαφορούμε χωρίς να δώσουμε σημασία.
Μία τέτοια δημιουργική ματιά δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα μοναδικό για την πόλη μας γεγονός, όπως ήταν τα εγκαίνια της Λέσχης Κομοτηναίων. Μία μοναδική γιορτή με φως, χρώμα, χορό και μουσική που άξιζε να μείνει διαχρονικά στην μνήμη μας ως ένα νέο ξεκίνημα το οποίο όλοι θέλαμε στην περιοχή μας. Κι αυτό μπορούσε να γίνει μόνο με τον φακό του Αλέξανδρου!
Απολαύστε λοιπόν ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές των εγκαινίων και ορισμένες γωνιές της Λέσχης Κομοτηναίων έτσι όπως ίσως ποτέ δεν περιμένατε να δείτε:
Φωτορεπορτάζ – Αλέξανδρος Παρωτίδης 1
http://rodopinews.gr/?post_type=gab_gallery&p=29613
Φωτορεπορτάζ – Αλέξανδρος Παρωτίδης 2
http://rodopinews.gr/?post_type=gab_gallery&p=29634
Η ιστοσελίδα του Αλέξανδρου Παρωτίδη:
Tηλ. 6947890940
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.