breaking news

Φιλελεύθερη Συμμαχία: Το αμετανόητο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

27 Μαρτίου, 2012 | by rodopinews
Φιλελεύθερη Συμμαχία: Το αμετανόητο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
0

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία εκφράζει την απογοήτευσή της για τη σημερινή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το τέλος της παρέλασης, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: “….δε θα λυγίσουμε, για να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, που δεν αξίζει αυτής της ευρωπαϊκής συμπεριφοράς. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και στο τέλος θα είμαστε νικητές. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού θα έπρεπε να νοιάζει όλους εκείνους, μεταξύ των οποίων και ο σημερινός Πρόεδρος, οι οποίοι με τις πολιτικές τους αποφάσεις την τελευταία 35ετία οδήγησαν τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο ελλειμμάτων, δανεισμών και χρεών.

Κανείς στόχος από όσους έχει θέσει σήμερα το πολιτικό σύστημα δεν θεωρείται εφικτός και γι’ αυτό δεν φταίει καμία ευρωπαϊκή συμπεριφορά, αλλά η πολιτική ηγεσία που αδυνατώντας να επιβάλλει τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες, εξαναγκάζει τους πολίτες στη φτώχεια, κρύβοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι με τις πατριωτικές κορώνες ανακαλύπτοντας διαρκώς νέους βαρβάρους.

Ο ελληνικός λαός θα είναι νικητής, όταν αποδοκιμάσει το παρόν πολιτικό σύστημα που μιλάει με συναισθηματικούς όρους για προβλήματα που απαιτούν πρακτικές, λογικές και αυτονόητες πλέον λύσεις.

www.greekliberals.net

Εκλογές

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία και η Δράση ανακοινώνουν την απόφασή τους να συνεργαστούν πολιτικά και να συμπράξουν εκλογικά στις επόμενες εκλογές.

Καλούμε κάθε φορέα και κάθε πολίτη που θέλει να υπερασπίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, την ελευθερία, τη δημοκρατία, την ανοικτή κοινωνία, την ελεύθερη οικονομία και τα ατομικά δικαιώματα, να συμπαραταχθούμε ισότιμα, με αυτονομία, σε ένα μεγάλο μεταρρυθμιστικό μέτωπο.

Για να διασφαλίσουμε την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τη δική μας, των παιδιών μας και της χώρας μας.

Γίνετε μέλος της ΦΣ!

Η εγγραφή μέλους στη Φιλελεύθερη Συμμαχία γίνεται μέσω της καταγραφής, από τον ίδιο, στον δικτυακό τόπο του κόμματος www.greekliberals.net των πραγματικών του στοιχείων στη σχετική φόρμα.

Η ηλεκτρονική καταγραφή συνοδεύεται από εκτύπωση, από τον ίδιο, της σχετικής αίτησης, της συμπλήρωσης της, υπογραφής της και αποστολής της με φαξ στον αριθμό: (+30) 211 268 6747. ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Πανεπιστημίου 64, 10677, Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΡΑΣΗ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 98Α, Αθήνα 11528

τηλ : 210 7472530, 210 7472930, fax : 210 7474997

www.drassi.gr

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Πανεπιστημίου 64, Αθήνα 10677

τηλ : 211 8004880

www.greekliberals.net

Ο εκλογικός συνδυασμός ΔΡΑΣΗ – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κατεβάζει κοινό ψηφοδέλτιο για τις εκλογές στις 06 Μαΐου 2012 ως αποτέλεσμα του μακρόχρονου διαλόγου για την συνεργασία των Φιλελεύθερων πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα. Το βασικό διαχρονικό σύνθημα που εκφράζει τους υποψήφιους του συνδυασμού αλλά και το σύνθημα για την έξοδο από την κρίση συνοψίζεται σε 5 λέξεις:

ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Μικρότερο κράτος για λιγότερους “επαγγελματίες πολιτικούς” και τις παρασιτικές κλίκες τους που πλουτίζουν κλέβοντας τα δημόσια ταμεία, για λιγότερες παρασιτικές ομάδες “συνδικαλιστών” της ρεμούλας και της αρπαχτής, για λιγότερη γραφειοκρατία και κλεπτοκρατία των βολεμένων που στραγγαλίζει κάθε απόπειρα υγιούς επιχειρηματικότητας, για λιγότερα άδικα προνόμια των ολίγων εις βάρος των πολλών.

Περισσότερες ατομικές ελευθερίες για καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους, για μεγαλύτερες δυνατότητες προσωπικής ανάπτυξης και ανόδου, για πλήρη απελευθέρωση της δημιουργικότητας του κάθε πολίτη, για μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και υψηλότερο επίπεδο ποιότητας ζωής, για μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς προς τη χώρα και το κοινωνικό σύνολο.

Περισσότερα δημοσιεύματα:

http://rodopinews.gr/?s=Δράση+Φιλελεύθερη+Συμμαχία&x=0&y=0

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση