breaking news

“Μικρό” κόμμα αγόρασε ηλεκτρονική εφημερίδα στην Κομοτηνή

17 Μαρτίου, 2012 | by rodopinews
“Μικρό” κόμμα αγόρασε ηλεκτρονική εφημερίδα στην Κομοτηνή
ΜΜΕ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
0

Αν στις προηγούμενες εκλογές η προσπάθεια “προσέγγισης” γνωστού “μικρού κόμματος” προς τοπική “μεγάλη εφημερίδα” (σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου, παρέα με μια βαλίτσα με …πλούσιο περιεχόμενο) απέτυχε έπειτα από ανταπάντηση άλλου ενδιαφερόμενου με προφανώς μεγαλύτερα “προσόντα”, φαίνεται πως σε αυτές τις εκλογές άλλο “μικρό κόμμα” από εντελώς διαφορετικό πολιτικό χώρο είχε εντελώς διαφορετική τύχη.

Ετσι τοπικός “αντιπρόσωπος” του κόμματος αυτού που έχει και σχέση με τον χώρο των ΜΜΕ, της πολιτικής αλλά …και της διπλωματίας (!) πρόσφατα απέκτησε έτοιμη δική του ηλεκτρονική εφημερίδα (από αυτές που κατά δεκάδες εμφανίστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια) από άνθρωπο “του κόμματος” που την είχε δημιουργήσει πριν κάποιο χρονικό διάστημα αλλά δυστυχώς για εκείνον δεν προχώρησε ως προσπάθεια, ούτε δημοσιογραφικά αλλά ούτε και επιχειρηματικά. Ετσι πλέον το γνωστό “μικρό κόμμα” που φαίνεται να έχει όμως μεγάλες βλέψεις για την Ροδόπη θα έχει το δικό του κανάλι προβολής για την προεκλογική περίοδο.

Τι ποσά δαπανήθηκαν για όλα αυτά και ποια είναι τα προσδοκόμενα οφέλη μη το ψάχνετε. Στην πολιτική ως γνωστόν δεν ισχύει ο νόμος της ελεύθερης αγοράς που κάποια επένδυση πρέπει να κάνει φυσιολογικά την απόσβεσή της αφού πολλές φορές η απόσβεση γίνεται με άλλον τρόπο. Ούτε ισχύει το γεγονός πως ένα πολιτικό κόμμα “επενδύει” σε μία πετυχημένη προσπάθεια κι όχι σε κάτι που έχει αποδεδειγμένα αποτύχει αφού εκεί άλλα είναι τα κριτήρια. Το θέμα απλά είναι αν ο “μεγάλος” από Αθήνα ξέρει που βαδίζει ή απλά “χάφτει” αυτά που του παρουσιάζουν και στο τέλος “πέσει από τα σύννεφα” αλλά και ποιοι ακριβώς θα διαβάζουν τα δημοσιεύματα της εν λόγω ηλεκτρονικής εφημερίδας αφού απ’ όσο γνωρίζουμε οι καθημερινοί αναγνώστες της, παρόλη την διαφήμιση που γίνεται με πολλούς άμεσους και έμμεσους τρόπους δεν ξεπερνούν τις λίγες δεκάδες σε αριθμό.

Ο περιχαρής νεόκοπος …ηλεκτρονικός εκδότης πάντως προχωρά μπροστά με τσαμπουκά αφού τέτοια ψιλά γράμματα δε τον πολυνοιάζουν. Μάλιστα άρχισε να διαφημίζει το νέο του απόκτημα και μέσω του facebook όπου εμμέσως πλην σαφώς το προβάλει ως αξιόλογη προσπάθεια, χωρίς βέβαια να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Αλλωστε και ο ίδιος συνηθισμένος είναι στα εκλογικά “στραπάτσα” των τελευταίων ετών στους χώρους που αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και δεν χαλιέται με “ασήμαντες λεπτομέρειες” όπως τα στατιστικά επισκεψιμότητας ή οι ψήφοι. Τα εμβάσματα που πάνε κι έρχονται νά ‘ναι καλά και τα πολλά μηδενικά σε βιβλιάριο γνωστής τράπεζας τα οποία προσπαθεί συνεχώς να πολλαπλασιάζει αφού από αποτελέσματα σε ότι δραστηριοποιείται μπορεί να μην εντυπωσιάζει ποτέ αλλά χάρη σε άλλου τύπου …διπλωματικές του συνεργασίες και στήριξη που έχει από γνωστές δυνάμεις (αλλά και υπερδυνάμεις) είναι πρώτη μούρη στο Καβούρι!

Στο κάτω – κάτω δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που παριστάνει πως έχει συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα ενώ η πραγματική του δουλειά είναι άλλη. Και στον επαγγελματικό χώρο της βίζιτας για παράδειγμα καμία σχεδόν κυρία δεν δηλώνει την πραγματική της ταυτότητα αλλά σχεδόν οι περισσότερες παριστάνουν τις φοιτήτριες, τα φωτομοντέλα ή …τις δημοσιογράφους!

Γιατί λοιπόν να “χαλαστεί” ο εν λόγω εφόσον το δολάριο πάει κι έρχεται;

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση