breaking news

Τα βουνά της Τουρκίας «κατέλαβαν» τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής

6 Νοεμβρίου, 2009 | by rodopinews
Τα βουνά της Τουρκίας «κατέλαβαν» τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
0

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η απόστολή του ΕΟΣ Κομοτηνής στην Καισάρεια Τουρκίας. Τέσσερα μέλη του ΕΟΣ Κομοτηνής, οι Εξακοίδης Αρχοντής, Τσακήρ Φικρέτ, Αλη Αγά Γιακούμπ και Κούτρας Σπύρος συμμεττείχαν σε διεθνή ανάβαση της Τούρκικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας στις 29 Οκτωβρίου 2009.

Η Τούρκικη Ομοσπονδία Ορειβασίας διοργανώνει σε κάθε εθνική αργία μια ανάβαση σε βουνά της Τουρκίας. Στις 29 Οκτωβρίου οι Τούρκοι γιορτάζουν την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα τους.

Οι ορειβάτες της πόλης μας, έφθασαν στην Καισάρεια στις 28 Οκτωβρίου. Στις 29 Οκτωβρίου στις 2:00 το πρωί ξεκίνησε η ανάβαση στο Αργαίον όρος (Erciyes mt) με υψόμετρο 3917 μέτρα. Η ανάβαση ξεκίνησε από το χιονοδρομικό κέντρο σε υψόμετρο 2.200 μέτρων.

Στις 12:00 το μεσημέρι οι ορειβάτες αναρριχήθηκαν στην κορυφή του βουνού όπου βγήκε η καθιερωμένη φωτογραφία με την Ελληνική σημαία και το λάβαρο του Συλλόγου και στις 19:00 επέστρεψαν στο καταφύγιο στο χιονοδρομικό κέντρο μετά από 17 ώρες πορείας!

Φωνή της Ροδόπης

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση