breaking news

Εξιχνίαση απάτης

21 Ιανουαρίου, 2012 | by rodopinews

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, μία υπόθεση απάτης, η οποία είχε διαπραχθεί την 11-1-2012 σε χωριό της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 11-1-2012 το πρωί, μετέβη στην οικία 37χρονου ημεδαπού, όπου βρισκόταν μόνο η σύζυγός του και προφασιζόμενος συμφωνία με αυτόν, παρέλαβε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 37χρονου.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ανευρέθηκε προχθές (15-1-2012), σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων Καβάλας και αποδόθηκε στον 37χρονο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Κρηνίδων Καβάλας.

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση