breaking news

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε εγκληματική οργάνωση! Xαλαρώστε, δεν είναι από Κομοτηνή…

17 Ιανουαρίου, 2012 | by rodopinews
Δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε εγκληματική οργάνωση! Xαλαρώστε, δεν είναι από Κομοτηνή…
ΜΜΕ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
0

Δυσφορία προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη και στον δημοσιογραφικό κόσμο η σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου κ. Γιώργου Φερέτη, μεταξύ των 47 συλληφθέντων για συμμετοχή σε παρακλάδια μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3 από τα τέλη Νοεμβρίου 2011 βρίσκεται σε καθεστώς εφεδρείας, είχε ισχυρές διασυνδέσεις στον τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης και θεωρείτο πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Γιώργος Φερέτης κατηγορείται για συνέργια σε τοκογλυφία και φέρεται να δάνειζε ποσά με υψηλούς τόκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία,47 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων ο κ. Χρήστος Παπαχατζής, επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης, ένας εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη και ένα πρώην τραπεζικό στέλεχος, ένας τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι, ένας εν ενεργεία αστυνομικός, ένας απότακτος, καθώς και ένας υπάλληλος Π.Α.Ε.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/107686/stelehos-tis-ert3-se-egklimatiko-kykloma

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/107673/megali-epiheirisi-tis-elas-stin-thessaloniki

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση