breaking news

Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών

5 Δεκεμβρίου, 2011 | by rodopinews

Συνελήφθησαν, προχθές (3-12-2011) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Καμερούν, ηλικίας 41 (άνδρας) και 34 (γυναίκα) ετών και ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ακτής Ελεφαντοστού, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, οι δύο 34χρονοι δράστες κατείχαν και επέδειξαν σε αυτούς, δύο (2) διαβατήρια Γαλλίας, ενώ ο 41χρονος μία (1) άδεια παραμονής, εκδοθείσα από τις Γαλλικές Αρχές, τα οποία έφεραν εμφανή σημάδια πλαστότητας και κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τους τρείς (3) δράστες περιλαμβάνει και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, διότι εισήλθαν και παρέμεναν παράνομα στην Χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.