breaking news

ΜΟΥΕΖΙΝΟΓΛΟΥ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ) ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΜΕΣΩ ZIRAAT

23 Αυγούστου, 2011 | by rodopinews
ΜΟΥΕΖΙΝΟΓΛΟΥ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ) ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΜΕΣΩ ZIRAAT
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
1

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ZIRAAT Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ …ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΦΙΛΕ ΣΑΡΝΙΤΣ ΚΑΙ ΜΟΥΕΖΙΝΟΓΛΟΥ;

ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ …ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ – ΑΣΘΕΝΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ZIRAAT;

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ …ΓΙΟΥΝΑΝΗΔΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΔΕ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ;

Αντιγράφουμε από την ελληνόφωνη έκδοση του Azinlikca:

O βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΡ, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, στο γεύμα ιφτάρ που παρέθεσε σε δυτικοθρακιώτες που διαμένουν στην Τουρκία δήλωσε: «Θα προβώ σε ενέργειες, έτσι ώστε οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη, να έχουν τη δυνατότητα με την κατάθεση ενός χρηματικού ποσού που θα ορισθεί στην πορεία, στο κατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων».

Ο κος Μουεζίνογλου, που κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού παρέθεσε μεμονωμένα γεύματα ιφτάρ σε δυτικοθρακιώτες από την κρατική μηχανή αλλά και από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους το προηγούμενο βράδυ παρέθεσε γεύμα ιφτάρ στους δυτικοθρακιώτες που ζουν στην Τουρκία. Ο Μουεζίνογλου παρέθεσε γεύμα ιφτάρ σε περίπου 200 συμπατριώτες του.

Ο Δρ. Χουσέμ Χατίπογλου σε ομιλία που πραγματοποίησε στα πλαίσια του ιφτάρ δήλωσε τα εξής: «Ο λαός των μουσουλμάνων Τούρκων της Δυτικής Θράκης, συναντά προβλήματα στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που του παρουσιάζονται».

Ο Χατίπογλου συνέχισε την ομιλία του, υποστηρίζοντας τη θέση περί περιέλευσης των παροχών των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων στη νομή των κατοίκων της Δυτικής Θράκης. Δήλωσε δε ότι η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει άλμα προόδου στον τομέα της υγείας, ενώ πρόσθεσε ότι ο κος Μουεζίνογλου έχει συμβάλλει σημαντικά, όσον αφορά στα άλματα που πραγματοποιήθηκαν στον τομέα της υγείας στη χώρα.

Ο βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΡ Μεχμέτ Μουεζίνογλου λαμβάνοντας το λόγο επ’ αυτού, δήλωσε: «Θα προβώ σε ενέργειες, έτσι ώστε οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη, να έχουν τη δυνατότητα με την κατάθεση ενός χρηματικού ποσού στο κατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων».

Πηγή: Azinlikca

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email