Αγαπητός από τους πάντες, εκπροσώπους όλων των κομμάτων και θρησκειών, αμερόληπτος και ακομμάτιστος ο Δημήτρης Σταμάτης στο πέρασμά του από τη Θράκη κατάφερε να κάνει αυτό που δε κατάφεραν όλοι οι προηγούμενοι Γ.Γ. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μαζί: να ασχοληθεί με τα ιδιαίτερα ζητήματα του τόπου και να στηρίξει από τη θέση του όσους το είχαν ανάγκη.
Αυτό το εκτίμησαν τόσο οι απλοί πολίτες όσο και οι εκπρόσωποι φορέων και έτσι χθες, σε μία λιτή αλλά ειλικρινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ο Δημήτρης Σταμάτης τιμήθηκε από τους επαγγελματίες του νομού για τη στήριξη που τους παρείχε όλα αυτά τα χρόνια.
Οπως ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κώστας Λιούρτας ήταν η πρώτη φορά που οι επαγγελματίες του νομού ήξεραν πως θα έβρισκαν την πόρτα του Περιφερειάρχη ανοιχτή. Πρώτη φορά μάλιστα δόθηκαν χρήματα προς το Επιμελητήριο και τις ανάγκες του από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. στα περίπου 70 χρόνια που λειτουργεί το Επιμελητήριο! Γι αυτό και για πολλούς άλλους λόγους, ο Κώστας Λιούρτας σαν εκπρόσωπος των επαγγελματιών της περιοχής, ζήτησε από τη νέα κυβέρνηση να διατηρήσει τον Δημήτρη Σταμάτη στη θέση του, πράγμα που όπως μαθαίνουμε είναι αίτημα πολλών ακόμη φορέων της περιοχής.
Δείτε το φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή εκδήλωση:
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.