breaking news

ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ANDY WARHOL ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

14 Μαΐου, 2011 | by rodopinews
ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ANDY WARHOL ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
1

Κι όμως τα εγκαίνια είχαν λάμψη αλλά και …διάσημους παρευρισκόμενους από το διεθνές jet set! Οπως ο εν λόγω φτυστός σωσίας του αείμνηστου Andy Warhol, δημοφιλούς καλλιτέχνη και δημιουργού της Pop Art!

Τον εντοπίσαμε εντελώς τυχαία σε φωτογραφία δίπλα στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και εκλεκτό συνάδελφο Κωνσταντίνο Παπακοσμά κάνοντας το μοντάζ για το ρεπορτάζ των εγκαινίων και δε πιστεύαμε στα μάτια μας! Σαν κάτι φωτογραφίες που παρουσιάζουν κάποιοι σε εκπομπές τύπου “Πύλες του Ανεξήγητου” και που εκ των υστέρων δείχνουν άυλες μορφές, άγνωστα αεροσκάφη, αγγέλους και άλλα τέτοια. Λες και από κάποιο “θαύμα” το …πνεύμα του Andy Warhol ήταν εκεί!

Δε ξέρουμε ποιος είναι ο εν λόγω κύριος, ίσως τουρίστας στην περιοχή μας που απήλαυσε την ξενάγηση στο νέο Πολεμικό Μουσείο Κομοτηνής, ίσως και ντόπιος. Εχουμε όμως μια πρόταση: μιας και ο Κωνσταντίνος Παπακοσμάς βρέθηκε έστω και άθελα στο ίδιο “κάδρο” μαζί του, αν τον εντοπίσει ας του κάνει μία πρόταση συνεργασίας για χάπενινγκ με σκοπό την διαφήμιση της Περιφέρειάς μας. “Πριγκηπάτο” η Καβάλα, “Χαβάη” η Θάσος, με έναν “Andy Warhol” πρωταγωνιστή θα σκίζαμε επικοινωνιακά!

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email