Εχοντας επιστρέψει στα πάτρια εδάφη λόγω διακοπών Πάσχα συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους οι βουλευτές Ροδόπης.
Ο Γιώργος Πεταλωτής σήμερα βρέθηκε τόσο στο ΚΑΠΗ όσο και στην Δημοτική Αγορά Κομοτηνής για ανταλλαγή απόψεων και ευχών με τους πολίτες. Μαζί του ήταν και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Αρης Γιαννακίδης για τον ίδιο λόγο. Βέβαια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός ήταν εδώ και πριν λίγες ημέρες εκτός προγράμματος για προσωπική του υπόθεση ενώ άγνωστο είναι πόσες ημέρες θα παραμείνει στην περιοχή μας.
Στην Κομοτηνή επίσης βρίσκεται εδώ και ημέρες ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος και έχει αρκετές συναντήσεις με συνεργάτες και φίλους του. Οπως το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Νίκο Αγγελίδη με τον οποίον και έμειναν μαζί για ώρες.
Τέλος σταθερά τοπικιστής και πάντα δίπλα στους πολίτες της περιοχής του ο πιο “Κομοτηναίος” από όλους (όσον αφορά στον χρόνο που βρίσκεται στην πόλη) Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο λεγόμενος και “βουλευτής των καπνών” από το γνωστό του ενδιαφέρον για το αγροτικό προϊόν της περιοχής μας και τους καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης για τους οποίους και αγωνίζεται συνεχώς εντός και εκτός Βουλής.
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.