breaking news

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΣΜΙΝΘΗΣ

18 Απριλίου, 2011 | by rodopinews
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΣΜΙΝΘΗΣ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Καλά νέα για τους κατοίκους της Σμίνθης από την Άννα Διαμαντοπούλου.

H υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου έλυσε το θέμα του τζαμιού της Σμίνθης. Χάρη στην Άννα Διαμαντοπούλου η κατασκευή του τζαμιού θα αρχίσει ξανά.

Μετά την κριτική του τοπικού τύπου για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σχέση με το τζαμί της Σμίνθης στην περιοχή της Ξάνθης που έφτασε τα 700.000 ευρώ, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δικαίωσε τον κόσμο του χωριού. Με βάση πληροφορίες που έμαθε το περιοδικό Αζινλίκτσα η Άννα Διαμαντοπούλου υπέγραψε μια απόφαση που θα χαροποιήσει τους Σμινθιώτες.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αξιολογώντας τα παράπονα του τύπου σχετικά με το τζαμί της Σμίνθης, η κατασκευή του οποίου έχει σταματήσει από το 2007 έως τώρα καθώς δεν είχε άδεια κατασκευής, πήρε θέση δίπλα στους χωρικούς.

Έγινε γνωστό πως για να μπορέσει να υπάρξει ένας αξιοπρεπής χώρος όπου θα προσεύχεται μαζικά ο κόσμος, υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα για την άδεια και κατήργησε το αστρονομικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην διαχειριστική επιτροπή του τζαμιού.

Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα ανησυχία προκάλεσε στον κόσμο του χωριού η κοινοποίηση του προστίμου των 700.000 ευρώ, ζήτησαν πολιτική λύση, και το θέμα προβλήθηκε ιδιαίτερα και στον τύπο.

Μετάφραση : Τουρκικά Νέα

Πηγή: Azinlica

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση