breaking news

Παραιτήθηκε από Περιφερειάρχης ο Δημήτρης Σταμάτης

8 Οκτωβρίου, 2009 | by rodopinews
Παραιτήθηκε από Περιφερειάρχης ο Δημήτρης Σταμάτης
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
0

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κ. Δημήτρης Σταμάτης αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Εσωτερικών κ. Ιωάννη Ραγκούση υπέβαλε την παραίτησή του με το παρακάτω κείμενο:

Κύριε Υπουργέ

σας συγχαίρω θερμά για την ανάληψη των καθηκόντων σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας.

Με την παρούσα σας υποβάλω επίσης την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με τιμή

Δημήτρης Σταμάτης

Επίσης, σήμερα στις 11 το πρωί στην Κομοτηνή, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είχε σύσκεψη με τους Διευθυντές της Περιφέρειας, στους οποίους ανακοίνωσε την παραίτησή του και τους ενημέρωσε ότι, θα μείνει στη θέση του έως την παράδοση-παραλαβή στο νέο Γενικό Γραμματέα ή όπως αλλιώς ορίσει η νέα κυβέρνηση. Τέλος ο κ. Σταμάτης τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους και εξήρε το έργο των δημοσίων υπαλλήλων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εκ μέρους όλων των διευθυντών της Περιφέρειας ο Γενικός Διευθυντής κ. Λάζαρος Τσακμακίδης ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για τη στήριξη που είχαν όλα τα στελέχη της Περιφέρειας στο υπηρεσιακό τους έργο και για το πνεύμα της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της αξιοκρατίας, το οποίο επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ο κύριος Δημήτρης Σταμάτης.

Ο δικτυακός τόπος του Δημήτρη Σταμάτη: www.stamatis-politics.gr

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση