breaking news

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

5 Μαρτίου, 2011 | by rodopinews
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Την Κυριακή 6 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του μηχανικίνητου αθλητισμού από όλη τη βόρεια Ελλάδα τις διοργανώσεις που θα λάβουν χώρα στις Σέρρες.

Θα πραγματοποιηθούν ο 1ος Αγώνας Ταχύτητας Μοτοσυκλετών του Κυπέλλου Ελλάδος, ο 1ος Αγώνας Ταχύτητας Αυτοκινήτων, ο 1ος Αγώνας Ταχύτητας Μοτοσυκλετών του Πρωταθλήματος Τουρκίας και ο 1ος Αγώνας του τουρκικού Πρωταθλήματος Super Motard στην (γειτονική πίστα καρτ της λέσχης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας Σερρών-ΛΑΜΣ). Ειδικότερα στους αγώνες (που διοργανώνονται από το DRASIS Racing Club) θα λάβουν μέρος 55 Τούρκοι μοτοσικλετιστές που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της γείτονος , 25 Έλληνες που τρέχουν στο ελληνικό κύπελλο και 25 Έλληνες στον Αγώνα Ταχύτητας Αυτοκινήτων.

Στον αγώνα Super Motard του τουρκικού Πρωταθλήματος θα συμμετέχουν περισσότεροι από πενήντα οδηγοί – αθλητές από Τουρκία Ελλάδα και άλλες χώρες.

Το Σάββατο θα γίνονται ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές από το Drasis Racing Club. Για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή των αγώνων στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος και του Πρωταθλήματος Τουρκίας. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την τουρκική τηλεόραση. Η τιμή του εισιτηρίου για τους αγώνες της Κυριακής ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Πηγή: InfoSerres

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση