Με μία λιτή επιμνημόσυνη δέηση για τους αδικοχαμένους συναδέλφους τους οι αστυνομικοί της Ροδόπης τίμησαν το πρωί της Πέμπτης τα θύματα της εγκληματικής επίθεσης που έγινε στην Αθήνα και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι, το οποίο στην συνέχεια άφησαν στο μνημείο έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, αστυνομικοί υπάλληλοι, τοπική ηγεσία αλλά και απόστρατοι συνάδελφοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα δύο νέα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους από αδίστακτους κακοποιούς δίνοντας υπόσχεση πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να γίνει η κοινωνία μας ασφαλέστερη.
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Pingback: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΖΑΤΖΑΝΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ …ΤΟΝ “ΘΑΝΑΤΟ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ! | RodopiNews.gr – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ