breaking news

“ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ”

1 Μαρτίου, 2011 | by rodopinews
“ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ”
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
0

Με φωνές και ουρλιαχτά υποδέχτηκε κάποια έξαλλη κυρία στο ΙΚΑ Κομοτηνής τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή το πρωί της Δευτέρα όπου ο ίδιος πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Οχι, δεν ήταν κάποια …πεταλωτίτσα (κατά το “ρουβίτσα”) που ήθελε να του σκίσει τα ρούχα ή να ζητήσει αυτόγραφο αλλά κάποια υπάλληλος της υπηρεσίας (!) που με αυτό τον πρωτοφανή τρόπο επέλεξε να κάνει την προσωπική της επανάσταση και στο τέλος μάλλον κατάφερε να κερδίσει τα “15 λεπτά δημοσιότητας”!

Το σκηνικό ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Πεταλωτής έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ. Τότε εντελώς ξαφνικά κάποια κυρία (συνδικαλίστρια του Σύριζα) και κάποιος κύριος (συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ) άρχισαν να φωνάζουν για να εμποδίσουν την καταγραφή των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου από κάμερες και κασετόφωνα. Ο Γιώργος Πεταλωτής έσπευσε προς το μέρος τους για να τους χαιρετίσει αλλά οι δύο συνδικαλιστές συνέχισαν το ίδιο βιολί της προσωπικής επίθεσης, μέχρι να λάβουν την απάντηση: “γνωρίζω, εκπροσωπείτε το κίνημα Δεν Πληρώνω”.

Αυτό ήταν που τους έκανε έξαλους σε σημείο που οι φωνές τους έφταναν μέχρι τους κάτω ορόφους! Τώρα τι αμόκ έπαθαν οι δύο υπάλληλοι στη θέα του Γιώργου Πεταλωτή κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν μπόρεσε να καταλάβει. Είναι γνωστό πως το ΙΚΑ Κομοτηνής έχει ελλείψεις προσωπικού και αυτό ταλαιπωρεί τόσο τους υπαλλήλους, όσο και τους πολίτες. Ποιος όμως μας είπε πως με ακραίες αντιδράσεις όπως φωνές και ουρλιαχτά μπορούμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα;

Επίσης απορίας άξιο είναι πως τέτοιου είδους ακραίες έως και …ταλιμπανικού τύπου αντιδράσεις στους δύσκολους αυτούς καιρούς δε τις πραγματοποιούν ούτε συνταξιούχοι ή μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που πλήτονται τόσο από τα σκληρά αλλά απαραίτητα μέτρα της Κυβέρνησης, πόσο μάλλον καλοβολεμένοι και εξασφαλισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που όλως τυχαίως εκπροσωπούν άλλους πολιτικούς χώρους όπως αυτόν του Σύριζα ή κάποια αντίπαλη εσωκομματική παράταξη του ΠΑΣΟΚ. Φωνάζουν λοιπόν όλοι αυτοί για το γενικότερο καλό ή υποκινούμενοι από άλλου είδους καταστάσεις;

Ο Γιώργος Πεταλωτής λοιπόν συνέχισε να προχωρά στους διαδρόμους του ΙΚΑ για να χαιρετίσει και τους υπόλοιπους εργαζομένους αλλά οι δύο συνδικαλιστές συνέχιζαν να φωνασκούν πίσω του για πολλή ώρα, μέχρι που ο ίδιος αγανακτισμένος από την κατάσταση είπε “ωραίους συνδικαλιστές έχετε στο ΙΚΑ, να τους χαίρεστε”!

Το δελτίο τύπου από το γραφείο του Γιώργου Πεταλωτή:

http://rodopinews.gr/press/?p=1156

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση