breaking news

Δελτίο τύπου: στο πρόσωπο της κ. Χρύσας Μανωλιά ο λαός της Ροδόπης επιβραβεύει το ήθος και την προσφορά στην πολιτική

2 Οκτωβρίου, 2009 | by rodopinews
Δελτίο τύπου: στο πρόσωπο της κ. Χρύσας Μανωλιά ο λαός της Ροδόπης επιβραβεύει το ήθος και την προσφορά στην πολιτική
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
0

Δικαίωση της Χρύσας Μανωλιά για την πολιτική της διαδρομή και τον τρόπο με τον οποίο πορεύτηκε και συνεχίζει να πορεύεται σ΄αυτήν αποτελεί η θερμή υποδοχή που εισπράττει στις επαφές της με τους συμπολίτες μας σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Οι εκδηλώσεις αγάπης και υποστήριξης του κόσμου προς το πρόσωπο της κ. Μανωλιά αποτελούν για την ίδια πηγή απο την οποία αντλεί δύναμη και αποφασιστικότητα στον καθημερινό της αγώνα δίπλα στον πολίτη για τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας, για την βελτίωση της καθημερινότητας που ταλανίζει την κοινωνία μας.

Στην πόλη και στα χωριά, στο δρόμο και στους χώρους δουλειάς, όλοι οι απλοί άνθρωποι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για τη δικιά τους τη Χρύσα, όπως την έζησαν και την ξέρουν όλα αυτά τα χρόνια, που πολιτεύεται μαζί με τους συμπολίτες μας, για τους συμπολίτες μας, για τη Ροδόπη, για τη Θράκη μας.

Μέσα απ’ αυτήν την ηθική δικαίωση η κ. Μανωλιά συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον προεκλογικό της αγώνα σε μια προσπάθεια να έρθει σε άμεση επαφή με τον κόσμο της πόλης μας.

Την Πέμπτη, 1/10/09, η κ. Μανωλιά επισκέφτηκε τη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής όπου και είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση με την ηγεσία και το προσωπικό της Σχολής.

Η κ. Μανωλιά ενημερώθηκε για τις συνθήκες λειτουργίας της Σχολής και είχε την ευκαιρία της άμεσης επαφής με το προσωπικό αλλά και με σπουδαστές, στους οποίους και εξέφρασε την ικανοποίησή της για το έργο που επιτελλείται στη Σχολή και για τον πολύπλευρο ρόλο που διαδραματίζει στην περιοχή μας.

Τέλος, δεσμεύτηκε και για τη δική της υποστήριξη σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει η Σχολή να ανταποκριθεί στην αποστολή της.

Την ίδια μέρα η κ. Μανωλιά βρέθηκε στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, όπου και επισκέφτηκε το εργοστάσιο της INTERPLAST και είχε συνάντηση με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Η κ. Μανωλιά, αντιμέτωπη για μια ακόμη φορά με τα γνωστά μεγάλα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που εξασφαλίζει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη της ανάπτυξης μιας σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας που να συμβάλει στην ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας στον τόπο μας. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση η κ. Μανωλιά κατέθεσε και τη δική της συμπαράσταση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Απο το Πολιτικό Γραφείο

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση