Ενα ολόκληρο σκαλοπάτι από τσιμέντο καλούνται να κατέβουν αμέσως μετά τις γραμμές του τραίνου, όσοι γιωταχήδες εισέρχονται στην πόλη της Κομοτηνής από την παλαιά οδό Ξάνθης. Κι αυτό γιατί μετά τις εργασίες τοποθέτησης ειδικών πρόσθετων έτσι ώστε η διάβαση των αυτοκινήτων πάνω από τις γραμμές να γίνεται πιο ομαλά, τοποθετήθηκε τσιμέντο το οποίο μάλλον δεν απλώθηκε σωστά αλλά τελειώνει απότομα παρουσιάζοντας μεγάλη κλίση. Οποιος μάλιστα δε προσέξει μπορεί να προξενήσει ζημία στο αυτοκίνητό του το οποίο κινδυνεύει να χτυπήσει απότομα στο οδόστρομα.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Φωτογραφία 1: στη διάβαση νεκροταφείων προς Σιδηροχώρι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού η δουλειά έγινε σωστά. Τα αυτοκίνητα περνούν χωρίς κανένα πρόβλημα αφού το έδαφος είναι εντελώς επίπεδο.
Φωτογραφία 2: στην παλαιά οδό Ξάνθης η ανηφόρα που δημιουργήθηκε με το τσιμέντο είναι απότομη με αποτέλεσμα να πρέπει ο οδηγός να μειώσει πολύ την ταχύτητά του για να μην ακουμπήσει κάτω.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Pingback: Τραγική η κατάσταση στην παλαιά οδό Ξάνθης όταν βρέχει
Pingback: Τα αμορτισέρ του “Χρόνου” …κόλλησαν στις ράγες του Rodopi News!