Δεξίωση σε φίλους και μέλη του ανεξάρτητου συνδυασμού “Κοινωνία Ισότητας και Αλληλεγγύης” παρέθεσε ο Σταμάτης Μαρούδας, επικεφαλής του συνδυασμού. Στην δεξίωση παρευρέθηκαν όλα τα γνωστά στην τοπική κοινωνία μέλη της “Κοινωνίας Ισότητας και Αλληλεγγύης” με τις οικογένειές τους αλλά και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού. Οι περισσότεροι εκτός από συνυποψήφιοι και υποστηρικτές στον ίδιο συνδυασμό είναι φίλοι και γνωστοί εδώ και χρόνια, με το κλίμα που επικρατεί εντός του συνδυασμού να είναι από φιλικό έως οικογενειακό!
Φυσικά στις συζητήσεις το θέμα που κυριάρχησε ήταν αυτό τον ερχόμενων δημοτικών εκλογών αλλά και οι εκτιμήσεις που ο καθένας λαμβάνει από την τοπική κοινωνία ως προς την πορεία του συνδυασμού. Ολοι συμφώνησαν πως ο αγώνας για την αλλαγή του Δήμου Κομοτηνής σε έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο είναι αγώνας διαρκείας και δεν περιορίζεται μόνο στην προεκλογική περίοδο αλλά κυρίως μετά από αυτή με την επόμενη δημοτική αρχή να χρειάζεται να εργαστεί σκληρά για να φέρει εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο.
Γι αυτό και όλοι και όλες συμφώνησαν πως η προσπάθεια για ενημέρωση της κοινωνίας σχετικά με τα όσα έχει να προτείνει η “Κοινωνία Ισότητας και Αλληλεγγύης” πρέπει να ενταθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αφού όλες οι εκτιμήσεις που φέρουν τον συνδυασμό του Σταμάτη Μαρούδα στους 2 πρώτους δεν πρέπει να δημιουργήσουν κλίμα εφησυχασμού αλλά να αποτελέσουν κίνητρο για μεθοδικότερη δουλειά και προσέγγιση με δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας που σίγουρα θα ήθελαν να συμμετέχουν στις αλλαγές που θα συντελεστούν στο δήμο μας.
Η βραδιά έκλεισε με αισιοδοξία και ευχές προς τον Σταμάτη Μαρούδα για έναν δυνατό προεκλογικό αγώνα και μια πορεία που θα καταλήξει στην αλλαγή του Δήμου Κομοτηνής, σύμφωνα με τις αρχές της “Κοινωνίας Ισότητας και Αλληλεγγύης”!
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Pingback: Με υποχώρηση 1,63% έκλεισε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αθηνών | Διαιτες