breaking news

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!

21 Σεπτεμβρίου, 2010 | by rodopinews
ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
5

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ BLOGS, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ …ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΧΡΙΣΟΥΝ” ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!

Σκληρά χτυπήματα κάτω από τη μέση πέφτουν το τελευταίο διάστημα με φόντο την επιλογή αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.

Από την πρώτη στιγμή το όνομα που ακούγεται ως επικρατέστερο για υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ήταν αυτό του Παύλου Δαμιανίδη. Ο ίδιος δεν έδωσε έκταση στο θέμα, αφήνοντας τις επίσημες αποφάσεις να προηγηθούν. Αλλωστε και ως άτομο είναι χαμηλών τόνων, υπερβολικά χαμηλών ίσως για την περίσταση. Σημασία όμως φαίνεται πως έδωσαν κάποιοι άλλοι και άρχισαν από νωρίς τις δικές τους “διεργασίες”!

Ετσι γνωστός διεκδικητής του …τίτλου που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον κοντά στον νυν νομάρχη Ροδόπης και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη άρχισε εδώ και πολύ καιρό τις κρούσεις προς τα κεντρικά, δυστυχώς για εκείνον δίχως αποτέλεσμα. Αμέσως όμως μετά το θέμα πήρε άλλη τροπή.

Σε γνωστό παρα-πασοκικό blog της Κομοτηνής, εν μέσω …συνταγών μαγειρικής και συμβουλών για καλό ψάρεμα (!) άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας κείμενα τα οποία αντιτίθεται με μανία στην υποψηφιότητα του Παύλου Δαμιανίδη!

Με επιχειρήματα που πολλές φορές προκαλούν τη νοημοσύνη ενός 5χρονου και με πάθος που ξεπερνά ακόμη και αυτό ενός ορκισμένου εχθρού (!) είδαμε τον Παύλο Δαμιανίδη να κατηγορείται από το συγκεκριμένο blog για τη συμμετοχή του στην διοίκηση της ΔΕΥΑΚ και την γνωστή δικαστική έρευνα που ακολούθησε (ενώ ο Αλή Μέρτογλου που ήταν το “σήμα – κατατεθέν” της ΔΕΥΑΚ για τόσα χρόνια θεοποιείται από το ίδιο blog, ιδιαίτερα τώρα που συντάσσεται με τον Γιώργο Πετρίδη για το Δήμο Κομοτηνής – προφανώς αυτό συμφέρει!), για το ότι …δεν διόρισε (ΟΑΕΔ είναι ο Δαμιανίδης;) τον ιδιοκτήτη του blog σε διάφορες θέσεις, μέχρι και για τις γνωστές “αμαρτίες” της Θεοδώρας Κόκλα στην Περιφέρεια ΑΜΘ στην οποία σύμφωνα με τον συγγραφέα των άρθρων καλοπερνάνε μόνο τα ντελιβεράδικα! (Ενώ αν τελικά διοριζόταν εκεί ο ιδιοκτήτης του blog ποιος θα καλοπερνούσε;)

Τα τελευταία νέα από το “μέτωπο” είναι πως ο ιδιοκτήτης του blog, σύμφωνα με δημοσίευμά του ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να επανακυκλοφορήσει το φύλλο που εξέδιδε και παλαιότερα και μάλιστα προεκλογικά θα το μοιράζει όπως ειπώθηκε και δωρεάν στα περίπτερα!

Προς τι τόσος ενθουσιασμός; Προς τι το μίσος και ο οδυρμός; Τόσο σοβαροί είναι οι λόγοι που κάποιοι δε θέλουν τον Παύλο Δαμιανίδη αντιπεριφερειάρχη; Ας τους εκθέσουν δημοσίως λοιπόν για διαβούλευση. Τόσο πολύ θέλουν κάποιοι να διοριστούν σε διάφορες θέσεις στο Δημόσιο; Ας δώσουν ΑΣΕΠ! Θέλουν να δοκιμαστούν (ξανά) στον εκδοτικό στίβο; Ας …κρεμαστούν στα περίπτερα!

Οπως και κάποιος άλλος, γνωστός δημοσιο-τέτοιος, συγγραφέας γνωστής στήλης τοπικής εφημερίδας που φαίνεται πως έχει πάρει με εργολαβία το θέμα της διάδοσης φημών για τις τοπικές εκλογές, νομίζοντας πως με καφενειολογικού τύπου δημοσιεύματα μπορεί …να “εκλέξει” δήμαρχο και περιφερειάρχη!

Αφού λοιπόν αρχικά μας παρουσίασε μια ντουζίνα ονόματα ως “σίγουρα” για επιλογή περιφερειάρχη ΠΑΣΟΚ και στο τέλος …πανηγύρισε πως πέτυχε το σωστό (!), τώρα άρχισε να καταπιάνεται και με τη θέση του αντιπεριφερειάρχη. Και φυσικά, δεν θέλει κι αυτός να ακούει το όνομα του Παύλου Δαμιανίδη!

Από τη μία λοιπόν πλασάρει τον Α ως πιθανό υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, από την άλλη τον Β. Οπου “Α” βάζουμε έναν στυλιανιδικό πασόκο που φαίνεται πως τόσες δημόσιες θέσεις δε του φτάνουν για το βιογραφικό του και θέλει να δοκιμαστεί και σε άλλες τόσες. Και όπου “Β” βάζουμε έναν τύποπου …προέκυψε από το πουθενά, που παλαιότερα διατηρούσε σχέσεις με φερόμενη ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο (που ο ίδιος ο δημοσιο-τέτοιος μέσα από την ίδια στήλη προσπαθεί να “αναδείξει”) που όπως φαίνεται προσπαθεί να επιβάλει τις προτιμήσεις της σε όλη την παράταξη!

Δε ξέρουμε από που πηγάζουν πολλές φορές αυτά τα δημοσιεύματα αλλά άξιος ο χορηγός τους!

Προς το παρόν πασόκοι και μη της Ροδόπης, διασκεδάζουν αφάνταστα από τα δημοσιεύματα του εν λόγω blog αλλά και των διαφόρων εφημερίδων, δίνοντας κρυφά συγχαρητήρια στον Παύλο Δαμιανίδη τόσο για την υποψηφιότητά του, όσο και για το γεγονός πως στάθηκε αφορμή για να ξεσκεπαστούν οι πραγματικές προθέσεις κάποιων που μάλλον χρησιμοποίησαν μια χαρά το “εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ” για να χτίσουν καριέρες και να γεμίσουν τα βιογραφικά τους. (κι όχι μόνο αυτά)

Οσο για τους συγγραφείς και τους διαδίδοντες αυτές τις φήμες, μάλλον προσπαθούν κι αυτοί σε όλο αυτό το κλίμα των ημερών να “γλύψουν κοκαλάκι” προς ίδιον όφελος. Καρφάκι δε τους καίγεται για το ποιος θα εκλεγεί, αρκεί οι ίδιοι να τακτοποιήσουν υποθέσεις δικές τους και οικογενειακών τους προσώπων. Απορίας άξιο όμως είναι το μέχρι που μπορεί να φτάσει η αχαριστία αυτού που υποκινεί όλα αυτά τα blogs και δημοσιεύματα, προκειμένου (όπως ο ίδιος πιστεύει) να σαμποτάρει την υποψηφιότητα του Παύλου Δαμιανίδη για να επωφεληθεί ο ίδιος!

(Στη φωτογραφία: άρχισε και πάλι η εργασιομανία παραμονές εκλογών και τα φώτα μένουν αναμμένα ως αργά το βράδυ!)

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

5 Comments

  1. Pingback: Ξεκαθάρισμα.. φημών από την Bruni μέσω CNN (vid) | Διαιτες

Αφήστε μια απάντηση