breaking news

ΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;

13 Σεπτεμβρίου, 2010 | by rodopinews
ΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;
ΕΝΘΕΤΑ
3

Σε γνωστή εκπομπή ραδιοφώνου τοπικής εμβέλειας ακούστηκαν απίστευτης σφοδρότητας καταγγελίες για Θρακιώτη κυρ δήμαρχο από ιδιώτη – επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος κατήγγειλε πως ο συγκεκριμένος αιρετός άρχοντας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για τα παραλιακά του νομού του, πως τα έχει αφήσει στην τύχη τους, πως δεν πατάει στην περιοχή παρά μόνο για διασκέδαση κ.ο.κ.

Μάταια η γνωστή ανά την Ελλάδα δημοσιογράφος προσπαθούσε να κάνει τον συνήγορο του διαβόλου / δημάρχου και να εξομαλύνει την κατάσταση. Ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής ήταν λάβρος κατά της δημοτικής αρχής και απέδειξε πως ξέρει να λέει φωναχτά τις απόψεις του “έξω από τα δόντια”, ξεκάθαρα κι αντρίκια. Το πόσο δίκιο ή άδικο είχε είναι άλλο θέμα. Το γεγονός όμως είναι πως είχε το σθένος δημοσίως να καταγγείλει τοπικούς άρχοντες για αυτά που πίστευε αυτός πως δεν έπραξαν σωστά κι αυτό εμείς σημειώσαμε, σε μία περιοχή που κανείς δε τολμά να πει λέξη εναντίον κάποιου “ισχυρού” παράγοντα και όλοι τρέχουν να γλύψουν κοκαλάκι για να εξασφαλίσουν την εύνοιά του!

Κρατάει φανάρι στον εκλεκτό του δήμαρχο!

Η σειρά του δημάρχου όμως να απαντήσει ήταν την επομένη ημέρα. Και πως λέτε να απάντησε; Οχι δυστυχώς αυτοπροσώπως, αλλά δια μέσω στενού συνεργάτη του ο οποίος δημοσιογραφεί σε γνωστή εφημερίδα της περιοχής. Η τουλάχιστο ο στενός του συνεργάτης κάθετε κάθε μέρα και καταγράφει τις εκπομπές των “αντιπάλων” για την περίπτωση που κάποιος θίξει το αφεντικό του και έτσι απάντησε από μόνος του για να φανεί …δημαρχέστερος του δημάρχου!

Ετσι, στο φύλλο της εφημερίδας που εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών κυκλοφόρησε εκτάκτως λόγο ραγδαίων εξελίξεων στο Αιγαίο, στην Τουρκία, στην Ρωσία αλλά και σε ορισμένα ελληνικά πανεπιστήμια (που με πληρωμένες καταχωρήσεις ψάχνουν συνεργάτες) διαβάσαμε την “απάντηση” της πλευράς του δημάρχου.

Τι λέει λοιπόν η πλευρά του δημάρχου; Με ποιο τρόπο απάντησε στις καταγγελίες του συντοπίτη του επιχειρηματία πως δεν έκανε κανένα έργο ή δεν ενδιαφέρθηκε για την περιοχή και δε πατά ποτέ σε αυτήν; Μα με …ατράνταχτα επιχειρήματα!

Του προσφέρει δημοσιογραφική βοήθεια …και αρωγή!

Εγραψε λοιπόν ο σεβαστός συνάδελφος να μη μιλάνε ορισμένοι επιχειρηματίες των παραλιακών της περιοχής αυτής, γιατί (λέει) ορισμένοι επισκέπτες – λουόμενοι διαμαρτύρονται πως υπάρχει …μπόχα και δυσωδία στην περιοχή (!) αφού είναι αμφίβολο αν τα καταστήματα των εν λόγω επιχειρηματιών (που τόλμησαν οι αντίχριστοι να κατηγορήσουν το “δικό μας” δήμαρχό!) διαθέτουν βιολογικό καθαρισμό (!!) και καλό θα ήταν οι αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν κανά δυο ελέγχους στα εν λόγω καταστήματα (μήπως θα τα υποδείξουν και οι ίδιοι στις αρμόδιες υπηρεσίες;) έτσι ώστε να δει το αναγνωστικό κοινό της εν λόγω εφημερίδας τι καπνό φουμάρουν οι εν λόγω επιχειρήσεις, γιατί (λέει) το αναγνωστικό κοινό της εν λόγω εφημερίδας δεν τρώει κουτόχορτα!

Κουτόχορτα μπορεί να μη τρώει, τρώει όμως μια χαρά τα …ρουφιανόχορτα της αυλής του κυρ δημάρχου, αν τουλάχιστο κρίνουμε από την αντίδραση σχετικά με το εν λόγω γεγονός. Γιατί ωραία μας τα λένε οι προπαγανδιστές του κυρ δημάρχου μέσω των μέσων που εργάζονται, εμείς όμως έχουμε μερικά ερωτήματα:

Αν υπάρχει βρωμιά και δυσωδία σε έναν δημοφιλή παραλιακό τόπο, γι αυτό ευθύνονται 2 – 3 επιχειρήσεις ή η ίδια η δημοτική αρχή της περιοχής που το έτος 2010 ακόμη έχει στα σχέδια τον βιολογικό καθαρισμό που ΘΑ εγκαταστήσει …η επόμενη “καλλικρατική” δημοτική αρχή; Ευθύνεται ο πολίτης για την έλλειψη βιολογικού καθαρισμού σε μία περιοχή ή η δημοτική αρχή;

Και γιατί τόσα χρόνια που στην περιοχή αυτή λειτουργούν τόσες και τόσες επιχειρήσεις δεν έγινε λόγος για μπόχα και βρωμιά από τον εν λόγω μισθωμένο προπαγανδιστή – δημοσιογράφο και στενό συνεργάτη του κυρ δημάρχου; Μήπως για να μην εκθέσει το (όπως κατήγγειλε ο επιχειρηματίας ανύπαρκτο) έργο της δημοτικής αρχής και του δημάρχου; Τόσο πολύ ενδιαφέρεται για τον τόπο του που τον θυμάται μόνο όταν θίγεται …ο δήμαρχος (του);

Τώρα ξαφνικά ανακάλυψε όλα τα αρνητικά σημεία της περιοχής ο δημοσιογράφος και τα αποδίδει ΟΛΑ σε έναν και μοναδικό επιχειρηματία; Και το σημαντικότερο, την επομένη ακριβώς της συνέντευξής του ίδιου του επιχειρηματία σε δημοφιλή εκπομπή (την οποία δεν ακούει κανένας αλλά την επομένη όλα τα χάρτινα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ του νομού αναπαράγουν τις ειδήσεις που παράγει…) στην οποία συνέντευξη κατήγγειλε για τόσα και τόσα τον δήμαρχο της περιοχής!

Δημοσιογραφία λέγεται αυτό ή γκαιμπελισμός και προπαγάνδα; Και η κλήση των υπηρεσιών να κάνουν …έλεγχο στον εν λόγω επιχειρηματία (που κατηγορεί τον δήμαρχο) είναι επίσης δημοσιογραφία ή χουντικός χαφιεδισμός;

Πάτε καλά κύριοι; Ετσι προσφέρετε την βοήθεια και την …αρωγή σας κι έτσι εκφράζετε το “ευχαριστώ” για το ψωμί που φάγατε από τα πολιτικά αφεντικά σας;

Αξιος ο μισθός (ο δημαρχιακός) του προπαγανδιστή – στενού συνεργάτη του δημάρχου, ιδιαίτερα τώρα που στον νέο καλλικρατικό Δήμο επιθυμεί να “αναβαθμίσει” το αφεντικό του από δήμαρχο σε …αντιδήμαρχο!

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση