breaking news

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

6 Ιανουαρίου, 2016 | by rodopinews
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
0

Με λαμπρότητα έγινε η τελετή αγιασμού των υδάτων και στη Θεσσαλονίκη. Τον σταυρό έπιασε ο 20χρονος Βασίλης Κωνσταντινίδης, φοιτητής από τη Δράμα, ο οποίος βούτηξε για πρώτη φορά στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού.

Ωστόσο, η παρουσία που τράβηξε τα βλέμματα στην προκυμαία ήταν εκείνη των κ.κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, Απόστολου Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον δεύτερο και τελικό γύρω των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ, η εμφάνιση των δυο ηττημένων του πρώτου γύρου δίπλα στον έναν εκ των δύο διεκδικητών της προεδρίας του κόμματος έχει ιδιαίτερη σημασία.

Υπενθυμίζεται πως από την επόμενη κιόλας ημέρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δημόσια ανακοινώσει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν στήριξε κανέναν εκ των δύο κατά τη χθεσινή του δήλωση, η οποία όμως ερμηνεύτηκε από πολλούς ως έμμεση στήριξη στον κ. Μητσοτάκη.

thessaloniki

http://www.athensvoice.gr/article/ειδήσεις/μητσοτάκης-τζιτζικώστας-γεωργιάδης-μαζί-στη-θεσσαλονίκη-για-τα-θεοφάνεια-εικόνες

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.