Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση πως ένας 39χρονος άνθρωπος έχασε την ζωή του το έτος 2013 μ.Χ. από πνευμονία!
Και όμως, συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Κομοτηνής σήμερα πληροφορήθηκε μία απίστευτη απώλεια, αυτή του αγαπητού σε όλους όσο και δραστήριου εφημέριου της ενορίας του οικισμού Καρυδιάς Κομοτηνής πατέρα Κωνσταντίνου Τσουρέλη!
Ο ίδιος πριν ημέρες είχε αναφέρει στο Facebook πως νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής με πνευμονία. Κανείς όμως, ούτε και οι υπεύθυνοι ιατροί θα μπορούσαν να φανταστούν την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του ώστε να χρειαστεί επείγουσα μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Εκεί όπου και τελικά άφησε ο νέος αυτός άνθρωπος, μόλις 39 ετών την τελευταία του πνοή.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του εκλειπόντος αλλά και ο ιατρός αδελφός του πατέρα Κώστα Τσουρέλη οι οποίοι έχουν από την πρώτη στιγμή την αμέριστη συμπαράσταση των κατοίκων της περιοχής στις τραγικές ώρες που περνούν.
Τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι περιττά και η ιατροδικαστική έρευνα θα δείξει τις πραγματικά συνέβη.
Πατέρα Κώστα Τσουρέλη καλό σου ταξίδι…