breaking news

Δήλωση Γιώργου Πεταλωτή για το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου

7 Μαΐου, 2012 | by rodopinews
Δήλωση Γιώργου Πεταλωτή για το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
0

Στις εκλογές αυτές αποτυπώθηκε η εικόνα του τεράστιου πολιτικού κόστους προς το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ανέλαβε με πλήρη εθνική ευθύνη να διαχειριστεί την πρωτοφανή για τη χώρα κρίση. Ταυτίστηκε με πολύ δύσκολα μέτρα για τον πολίτη και με την αμφισβήτηση όλου του πολιτικού συστήματος, πολλών δεκαετιών. Και εισέπραξε το ανάλογο τίμημα.

Στη Ροδόπη, σε περιοχή και εποχή δύσκολη, αν και κρατήσαμε την πρωτιά, χάσαμε τη μία από τις δύο βουλευτικές έδρες και μένουμε με φτωχότερη εκπροσώπηση των πολιτών της.

Με ισχνότερη φωνή.

Αφού ευχαριστήσω θερμότατα όλους τους πολίτες της Ροδόπης για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μας σε πολύ δύσκολες εποχές, δεσμεύομαι με την ίδια ειλικρίνεια ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο αυτό. Και για τη χώρα γενικότερα, αφού αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα αμφισβητούν την πολιτική σταθερότητα και τον ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση