Εχει …ψηφοφόρους και δική της εκλογική περιφέρεια η Λαδοξέρα; Η μήπως Ελληναράδες και Τουρκαλάδες αποφάσισαν να δώσουν τα χέρια και να μοιραστούν τον πλούτο;
Οι Τουρκαλάδες τα ψάρια (γι αυτό και το “ντου από παντού” που έκαναν πριν λίγες ημέρες με δεκάδες καΐκια και οπλισμένα σκάφη – για να πιάσουν προφανώς στον ύπνο τις τσιπούρες χωρίς να προλάβουν να προβάλουν αντίσταση) και οι Ελληναράδες τα φωτοβολταϊκά (γι αυτό και η σπουδή με την οποία εγκαθιστούν και ξαναεγκαθιστούν εκείνο το κακόμοιρο ηλιακό σύστημα του φάρου και μετά το βράδυ πάνε και το γκρεμίζουν …προφανώς οι τσιπούρες – κομάντο).
Η δική μας άποψη είναι σταθερή και αταλάντευη: το Αιγαίο ανήκε και ανήκει στα ψάρια του. Το πολύ – πολύ να δεχτούμε κάποια ΕΟΖ ή ενδιάμεση ζώνη μεταξύ των δύο χωρών, χωρίς στρατό και πολιτική εξουσία. (όπως εφαρμόζεται με επιτυχία εδώ και δεκαετίες στην υπόλοιπη Θράκη..) Και οι Ελληναράδες και Τουρκαλάδες κομάντοι να πάνε να λύσουν τις διαφορές τους σε κάποιο άλλο σημείο ελληνοτουρκικού ενδιαφέροντος όπου συχνάζουν τα πολεμικά σκάφη των δύο χωρών π.χ. ανοιχτά του Σουνίου ή της Μυκόνου.
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.