1. Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής
Εξιχνιάστηκαν δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθη την Παρασκευή (16-12-2011), τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 18χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ενώ αναζητείται η 17χρονη συνεργός του.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο, διότι, με τη βοήθεια της 17χρονης που διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται, εισήλθε σε κατάστημα (καφενείο) και αφαίρεσε δώδεκα (12) κούτες τσιγάρων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το τελευταίο τετράμηνο, εισήλθε στο ίδιο κατάστημα άλλες δώδεκα φορές αφαιρώντας από αυτό τσιγάρα, χρήματα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας.
Τα ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος
Ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
2. Σύλληψη ημεδαπής για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη προχθές (17-12-2011) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 42χρονη ημεδαπή, για απόπειρα κλοπής.
Συγκεκριμένα, η 42χρονη αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα (1) παλτό από εμπορικό κατάστημα της πόλης, πλην όμως έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους και συνελήφθη από τους ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.
Η δράστιδα αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
3. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (18-12-2011) πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 22χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 22χρονο εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,8 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
4. Σύλληψη ημεδαπής για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων
Συνελήφθη χθες (18-12-2011) πρώτες πρωινές ώρες, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 27χρονη ημεδαπή, για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 27χρονη, διότι, κατόπιν συναλλαγής, με ιδιοκτήτη καφενείου, προσκόμισε ένα (1) χαρτονόμισμα των εκατό (100) Ευρώ, το οποίο έφερε σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.
Το παραπάνω χαρτονόμισμα κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Η δράστιδα αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.
5. Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη σήμερα (19-12-2011), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 61χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 61χρονο να αφαιρεί πετρέλαιο από ντεπόζιτο Ι.Χ. Μηχάνημα έργων (γερανό).
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο και ένα κομμάτι λάστιχο με το οποίο αφαιρούσε το πετρέλαιο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
6. Σύλληψη ημεδαπού για δικαστική απόφαση
Συνελήφθη σήμερα (19-12-2011), τις πρώτες πρωινές ώρες, στις Σάπες Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών Ροδόπης, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε προς εκτέλεση μια (1) καταδικαστική απόφαση.