Αμερικανούς επενδυτές ψάχναμε και μας προέκυψε …εφοπλιστής! Επειτα λοιπόν από ψηφοφορία του Σωματείου Εργαζομένων στην πρώην ΦΑΝΚΟ (ΕΝ.ΚΛΩ.) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγει έχει ως εξής:
1) ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (37)
2) ΤΡΕΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (23)
3) ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (17)
4) ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (17)
5) ΠΑΝΤΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (16)
6) ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (14)
Ολοι οι παραπάνω ήταν από τον Συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Φ.Α.Ν.Κ.Ο.”. Εκλέχθηκε όμως και ένα μέλος από τον Συνδυασμό “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”:
1) ΜΠΡΟΥΣΑ ΕΥΘΑΛΙΑ(ΛΙΤΣΑ) (9)
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει και η κατανομή των αξιωμάτων εντός του Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων της πολύπαθης αλλά ακόμη με πολλές ελπίδες εταιρείας.
Ο πρώτος σε ψήφους Γιάννης Καραστογιάννης είναι ο γνωστός “εφοπλιστής” του RodopiNews.gr όπως τον αναδείξαμε πριν από καιρό. Μάλιστα χάρη στην ομοιότητά του με τον γνωστό εφοπλιστή και μεγαλοεπιχειρηματία Στέλιο Χατζηιωάννου είναι πλέον αναγνωρίσιμος σε όλη την περιοχή. Ευχόμαστε το ίδιο αναγνωρίσιμες να γίνουν από όλους τους αρμόδιους και οι ελπίδες αναβίωσης της μεγάλης αυτής εταιρείας ώστε πολύ σύντομα να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, γιατί όχι από κάποιο νέο σχήμα επενδυτών που θα ήθελαν να έρθουν στην περιοχή μας.
Δείτε επίσης:
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.